Vardagsekonomi

E-kompassens sparutmaning – Alla kan spara 14.560kr på ett år!

E-kompassens sparutmaning – Alla kan spara 14.560kr på ett år!  Minns ni inlägget jag skrev om E-kompassens sparmål. Läs det HÄR Jag har fått en hel del respons på det – både positiv och negativ. Många var de som ansåg att den totala summan var för hög för ex en deltidsarbetande person. Jag hävdar motsatsen.! Jag ska överbevisa er om att ni alla om 1 år kan ha dessa pengar på ert bankkonto. Varje månad den 28:e kommer jag att ge er en sammanfattning av mitt sparande och tydliga råd kring hur ni kan föra över motsvarande 1250kr till ert sparande – även om kontot gapar tomt!? Det blir en utmaning för mig att hitta dessa vägar – men nu ska vi bli “rika” tillsammans – det är hela bloggens ide att vägleda och ge möjligheter.

E-kompassens sparutmaning - Alla kan spara 14.560kr på ett år!

 

Spara pengar behöver inte vara knepigt. Alla bäckar små, gör en stor å! Att spara pengar är en process. Det är inte alltid det lättaste. Men inte heller omöjligt! För er som har en summa över kan följa schemat som vanligt och se mina tips som en ytterligare bonus – då kommer ni att ha 29120kr efter ett år (52 veckor). Låter det bra?!

Måndagar – 10 kr
Tisdagar – 20 kr
Onsdagar – 30 kr
Torsdagar – 40 kr
Fredagar – 50 kr
Lördagar – 60 kr
Söndagar – 70 kr

Vågar ni anta utmaningen?

E-kompassens sparutmaning – använd Dreams

För detta ändamål  rekommenderar jag er att använda appen Dreams . Här kan ni autospara genom att lägga in sparandet i appen. Ladda ner från Google Play HÄR eller App store  HÄR.  Det finns massor av  stöd och inspiration i form av appens spartips som motiverar det enkelt att hoppa över takeaway-kaffet och spara trettio kronor eller att automatiskt spara genom utmaningar och stående överföringar.

När ni laddar ner appen är det första ni får göra att välja om du vill logga in via Facebook eller manuellt. Under inloggningen får ni  verifiera dig med hjälp av ert telefonnummer. Efter detta kopplar ni ihop appen med ert bankID, svara på lite allmänna frågor och sedan ansluter ni  ert kontokort.När det kommer till säkerhet för dina pengar så har Dreams ett samarbete med Ålandsbanken. Vilket gör att dina pengar skyddas av den statliga insättningsgarantin. Dreams använder samma säkerhetssystem och höga kryptering som storbankerna. Så ni kan vara trygga!Nu kör vi! Uppföljning kommer det sista datumet varje månad!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    12 − ett =

    %d bloggare gillar detta: