Vardagsekonomi

Compricer, tjänsten som hjälper dig och är kostnadsfri

Compricer, tjänsten som hjälper dig och är kostnadsfri. Idag presenterar jag (och rekommenderar) deras tjänst för jämförelse och omförhandling av bolån. Denna del av Compricer är en helt kostnadsfri tjänst och man binder sig inte för något . De kallar tjänsten Mitt Bolån .


Det är både tidskrävande och krångligt att förhandla sin ränta.  Det är där MittBolån kommer in. Nu kan ni förbättra era villkor utan att kontakta en enda bank. De gör helt enkelt jobbet åt er och presenterar de erbjudanden som passar era  individuella önskemål och förutsättningar bäst. Det är sedan upp till er att själva att välja.  My Bonus kan erbjuda en gratistjänst eftersom de får provision från banken för varje kund de förmedlar. Detta innebär i sin tur ytterligare en fördel för er – för om de inte kan erbjuda er  ett attraktivt erbjudande med en konkurrenskraftig ränta tjänar de inga pengar…Compricer, tjänsten som hjälper dig och är kostnadsfriDet är smart att använda sig av en kostnadsfri tjänst som är byggd just för detta syftet Självklart ska man täcka upp från annat håll och göra egna efterforskningar. Jag har själv testat tjänsten vid en omförhandling av vårt  befintliga bostadslån. Jag hade då själv först kontaktat olika banker och avslutningsvis använde jag mig av gratistjänsten MittBolån.  Det slutade med att jag valde att gå via MittBolån, för de gav mig i slutändan  bäst erbjudande.

Jag ser inga nackdelar med MittBolån, i och med att det inte kostat mig någonting och att man själv kan ta ställning i lugn och ro till deras erbjudanden – och tycker man inte att de leverera – då tackar ni bara nej! Så Låt bankerna tävla om att ge dig det bästa erbjudandet.

Så fungerar det

  1. Skicka in en ansökan gällande något av följande – lånelöfte, nytt lån eller omförhandling av dina befintliga lån. Fyll enkelt i en ansökan HÄR. Det tar ca 3-5 minuter. MittBolån är en helt kostnadsfri tjänst och ansökan är inte bindande.
  2. När de mottagit er ansökan kommer en handläggare att kontakta er för att gå igenom era  uppgifter och önskemål.
  3. För att kunna göra en riktig bedömning behöver de  ta en kreditupplysning (UC) på dig och eventuell medsökande. Detta görs först efter ert godkännande.  Oavsett hur många banker som tar en UC på dig i samband med din ansökan hos oss kommer endast en kreditupplysning registreras. Du behöver därför inte vara orolig för att försämra din kreditvärdighet.
  4. Ni får ett ett erbjudande.  När din ansökan är färdigbehandlad kommer din handläggare att kontakta dig på nytt för att presentera det erbjudande/de erbjudanden ni fått. Antingen så går ni vidare härifrån eller så  Väljer ni  att tacka nej och då händer ingenting.

Compricer, tjänsten som hjälper dig och är kostnadsfri

 

Lycka Till!

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    åtta − fyra =

    %d bloggare gillar detta: