Vardagsekonomi

5 enkla Tips – Så Fixar Du snabbt Pengar Till Julklappar

Vill du fira jul utan att krascha ekonomin? Här får du 5 enkla tips på hur ni snabbt fixar pengar till julklappar.

5 enkla Tips - Så Fixar Du snabbt Pengar Till Julklappar
Bild: Lotten Kolb

Tips 1 – 320kr från Cashbackshopping

Bli medlemmar hos Cashbackshopping via denna länk så får ni 50kr i startbonus. Självklart är det Kostnadsfritt och utan förpliktelser. Sist men inte minst ska vi nu Nyttja nedan listade erbjudanden. Men var noga med att följa mina instruktioner.

Instruktioner:

 1. Börja med att bli medlemmar hos Cashbackshopping via denna länk HÄR
 2. Sök upp nedan listade butiker och utnyttja er rätt till Cashback.
 3. Samtliga deals övergår efter provperioden till en tillsvidareprenumeration. Givetvis vill vi undvika detta – vår plan är att säga upp abonnemangen i god tid. I syfte att få cashbacken godkänd får vi dock inte avsluta inom 21 dagar då detta då räknas som att man utnyttjat ångerrätten. Mot bakgrund av detta Ställer vi telefonens larm 22 dagar fram i tiden och säg du upp alla abonnemang samtidigt. Följaktligen riskfritt och bara gratis pengar…
 4. Utnyttja det faktum att ni är fler i hushållet. Resultatet blir att ni kan dra in mer pengar, alla över 18 år kan skaffa ett eget konto hos Cashbackshopping.
Bild: Lotten Kolb

Lista på erbjudanden jag tycker ni ska nyttja:

 • Illustrerad Vetenskap Digital för 0 kr i 30 dagar & få 50kr cashback!
 • Prova Världens Historia Digital för 0 kr i 30 dagar – Få 50 kr cashback!
 • Testa hayu – streama reality-tv on demand fritt under 30 dagar och få 30kr i Cashback.
 • Testa Wype kostnadsfritt i 1 månad och få 75kr cashback!
 • Prova lottoland – betta 35kr och få 100kr i Cashback. Det vill säga 65kr in på kontot + ev vinst…

Avslutningsvis Om vi använder enkla matematiska kunskaper ser vi att denna procedur ger oss 50+50+30+75+65+50kr startbonus = 320kr. Som jag tidigare antytt så blir det dubbelt upp om ni Är två vuxna i hushållet . Givetvis är det skattefritt! En ganska hygglig timlön 🙂

Bild: Lotten Kolb

Tips 2 Få betalt för dina kvitton

Jag har skrivit om Storewards tidigare HÄR . Tydligen har de försämrat sina villkor ganska mycket sedan det inlägget. Trots allt kan man fortfarande tjäna en slant. Alltså ca 100kr/vecka är rimligt att få ut från den appen. Alltså fram till jul är det ca 5 veckor. Det vill säga att 500kr är rimligt att få ihop. I syfte att tjäna ännu mer pengar kan alla i hushållet över 18år ha en egen app. Fungerar dock bara på Android. Avslutningsvis så använd promokod qsg4v så får ni 6500 poäng i startbonus.

Instruktioner

 • Ladda hem appen från Google play. För att hitta denna app klickar ni HÄR.  Det fungerar just nu endast för Android.
 • Registrera er kostnadsfritt
 • Ange promokod qsg4v så får ni en rejäl startbonus.
 • Samla in så många kvitton som möjligt från Lidl och Coop oc
 • Ni tjänar Poäng/mynt för varje giltigt kvitto ni tar och scannar in i appen. Max 150 kvitton per vecka. Dessutom får ni en daglig myntbonus.
 • Konvertera sedan era insamlade mynt till pengar som sätts in omedelbart på ert Paypal konto.
Undersökningar på nätet
Bild Lotten Kolb

Tips 3 Undersökningar på nätet

Jag rekommenderar bara en panel och det är M3panel. Orsaken till detta är att det är en enkel panel med snabba utbetalningar och ganska många undersökningar. Sålunda tänker jag mig att ni max får ihop 100kr/vecka och det är 5 veckor kvar innan vi vill vara klara med julshoppingen.

5 enkla Tips - Så Fixar Du snabbt Pengar Till Julklappar

Instruktion M3panel

 • Klicka HÄR för att registrera er.
 • Ni får sedan ett E-mail skickat till er varje gång en ny enkät finns tillgänglig.
 • När ni får E-postinbjudan för en undersökning, kommer det att framgå ungefär hur många minuter ni bör räkna med att spendera på enkäten.
 • Varje gång ni gör en undersökning, kommer ni att tjäna poäng som sedan bytas in mot presentkort eller andra produkter i premiebutiken
 • Antal poäng per undersökning varierar mellan 25 och 500. Tilläggas kan att ni alltid får 25 poäng även om det visar sig att du klickat på en undersökning där ni inte tillhör rätt målgrupp. Faktum är att M3 Panel betalar bra i förhållande till den tid ni spenderar. 

Intresserad av att gå med i M3 panel? Ni hittar en inbjudan HÄR

Vardagsmotion är precis vad det heter, var dags motion. Gå och få. Nu kan ni göra vardagsmotionen lite mer spännande genom att via appen Stepler samla motionspoäng.
Bild: Lotten Kolb

Pengar för vardagsmotion

Vardagsmotion är precis vad det heter, var dags motion. Det vill säga Gå och få. Alltså kan ni göra vardagsmotionen lite mer spännande genom att via appen Stepler samla motionspoäng. Resultatet blir att dessa poäng omvandlas till rabatter och presentkort hos deras stora utbud av samarbetspartners. Det tar en tag att få ihop poäng. Men å andra sidan behöver man inte göra något medvetet – appen i telefonen registrerar automatiskt era steg. Detta kanske egentligen inte bidrar till årets julklappar…men kanske till nästa jul 🙂

Gör så här för att tjäna pengar på er vardagsmotion:

 • Ladda hem appen HÄR
 • Registrera er
 • Börja samla poäng. Appen registrerar automatiskt era steg. 1000steg = 1 poäng. När allt kommer omkring innebär detta att du för varje extra promenad du tar med hunden eller varje gång du väljer bort bussen sparar pengar på dina inköp.
 • Omvandla era poäng till valfritt erbjudande/rabatt/presentkort

Appen är helt kostnadsfri att använda, så ladda ner den idag!

Så Fixar Du snabbt Pengar Till Julklappar – Sammanfattning:

Med lite finess kan ni med ovanstående tips få ihop ca 320kr+500kr+500kr. Så 1320kr/ vuxen i hushållet…Inte illa va!

You Might Also Like

No Comments

  Leave a Reply

  fjorton + tjugo =

  %d bloggare gillar detta: