Okategoriserat

Välkommen på kalas hos Apotea

Apotea fyller år och idag torsdag är det sista chansen att fira med dem. Ange rabattkoden KALAS i kassan för att få 15% rabatt på din beställning. Klicka sedan på “Hämta-knappen” i kassan för att aktivera koden.

*Erbjudandet gäller så långt lagret räcker eller längst t.o.m. 2017-10-26. Gäller ej receptförskrivna varor och kan ej kombineras med andra erbjudanden.

unnamed1742454689.png

Även det ekologiska sortiment omfattas av rabatten. Jag passade på att beställa ekologiska bomullsrondeller, ekologiska bomullspinnar,ekologiska våtservetter och fantastisk vegansk choklad från Ichoc.

apotea.JPG

Handla med gott samvete!
Bomullspadsen och Bomullspinnarna från à la ecos är gjorda av ekologisk bomull. och har inte genomgått några processer som kan lämna kemiska rester i vadden. Bomullen innehåller inga optiska vitmedel och är inte klorblekt. Biologiskt nedbrytbar och komposterbar. Det gillar Vi!

 Ekologiska bomullspinnar hittar ni HÄR

pads.JPG

 

Den ekologiska certifieringen av Soil Association är även en etisk certifiering. När du  från à la eco vet du att arbetarna som jobbar med produktionen har fått en rimlig avkastning för sina varor och garanteras en god arbetsmiljö.

ekologiska-bomullspads-0

Rondellerna har präglad yta på båda sidor som gör att de är perfekta att använda till sminkborttagning, ansiktsvatten mm utan att de faller isär. Ni hittar dem HÄR

Våtservetterna från Natys som ni hittar HÄR är ett bra alternativ att ha i handväskan när ni inte har tillgång till tvål och vatten. Ekologiska och framställda med miljövänliga metoder. Våtservetterna är helt klorfria och oparfymerade.

naty.JPG

IChoc är ljuvlig vegansk choklad helt fri från animaliska ingredienser. Kakaohalt minst 40% . Jag är helt såld på denna…collage-2017-10-26.jpg

Välkommen på kalas hos apotea.se!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    nitton + sjutton =

    %d bloggare gillar detta: