Okategoriserat Vardagsekonomi

Starta ett hållbart månadssparande hos Spiltan Fonder- få gratis biobiljetter

Starta ett hållbart månadssparande hos Spiltan Fonder och få gratis biobiljetter.  Vad säger ni om 2 till gratis biobiljetter…jag tänkte nu när vi ändå är igång – syftar på gårdagens inlägg HÄR Starta ett månadssparande hos Spiltan Fonder- få gratis biobiljetter

Dagens erbjudande kommer från  Spiltan Fonder. De erbjuder alla som startar ett månadssparande hos dem på minst 300kr, alternativt höjer ett befintligt med 300kr 2st biobiljetter. Ange kampanjkoden: “biokampanj”. Alla nya kunder får även boken “Så här kan alla svenskar bli miljonärer” skriven av Per Håkan Börjesson.
Starta ett hållbart månadssparande hos Spiltan Fonder- få gratis biobiljetter

Gör så här

 1. Gå till spiltan fonder HÄR
 2. Följ instruktionerna
 3. Frågor – Ta kontakt med oss på fonder@spiltan.se eller 08 – 545 813 40 så hjälper vi de att komma igång. Det är enkelt!
 4. Observera att erbjudandet endast gäller till och med 30 september och om du startar eller höjer ett månadssparade direkt hos Spiltan Fonder och inte via en bank, pensionsbolag eller annan distributör.

Hållbart månadssparande – gör Ansvarsfulla investeringar-

Fondbolaget har hållbarhet som en punkt i sina investeringskriterier. Detta innebär kortfattat följande:

 • Alla bolag granskas ur avseende hur företagen jobbar med miljöfrågor
 • När det gäller sociala aspekter är det viktigt att man har principer för likabehandling och diskriminering.
 • Man tittar på Företagens specifika miljö, var verkar de, hur stor påverkan har de på sin närmiljö
 • Från och med januari 2018 så måste fondbolag som arbetar med hållbarhetsfrågor redovisa detta i sina fondinformationsbroschyrer. Fondbolagens förening har tagit fram en kod som fungerar som standard för hur hållbarhetsarbetet ska beskrivas. Koden följer till stor del hur hållbarhetsarbetet beskrivs i Swesifs hållbarhetsprofil.Spiltan fonder följer koden som föreningen tagit fram och vi har också hållbarhetsprofil på våra fonder.Vill du läsa mer om FN:s principer för ansvarsfulla investeringar – klicka här.

You Might Also Like

No Comments

  Leave a Reply

  tre × fyra =

  %d bloggare gillar detta: