Guider Okategoriserat

Skapa en fotobok – med dubbel rabatt

Låt inte era foton ligga gömda på hårddisken. Gör en fotobok av dem! Idag tipsar jag om en bra fotobokstjänster som passar olika slags projekt. Naturligtvis avslutar jag med att ge er en dubbel rabatt så att ni vågar prova själva!
Gör en FotobokUnder det senaste åren har jag i takt med ett ökat fotointresse helt övergett vanliga bildutskrifter i storlek 10×13. De blir ändå bara liggande i osorterade travar, trots höga ambitioner om att en dag få in dem i album.Istället gör jag fotoböcker. Det är min nya hobby. Det blir i snitt en i månaden. Tema och innehåll varierar friskt.Skapa fotobokJag har provat mig fram, både bland svenska fabrikanter och utländska. Och jag har känt mig nöjd med de allra flesta

Ica foto snabbt och prisvärt

Till dig som gillar snabbt och prisvärt rekommenderar jag Ica foto. De erbjuder just nu 50% rabatt på allA sina produkter. Dessutom får ni  ( t.o.m den 8 augusti) ytterligare 10% rabatt om ni anger koden SEAUGUSTI. 

Där skapar ni era fotoböcker online. Programvaran är mycket enkel och det finns många fina mallar.Väljer ni det automatiska layoutprogrammet tar det ca 2 minuter att skapa en fotobok. Men jag avråder starkt från den funktionen. Det är bättra att lägga en timme eller två på att lägga in bilderna i den ordning du själv föredrar.

PhotoboxBöckerna tillverkas i och skickas från Frankrike. Leveranstiden är ofta kort. Många gånger har jag fått mina böcker inom en vecka från det att jag har gjort min beställning.

Testa att göra en fotobok av era sommarminnen. Kolla in Ica fotos sortiment HÄR.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    3 × tre =

    %d bloggare gillar detta: