Okategoriserat

Så blir du vegan på en månad

Kan man bli Vegan på en månad? Det är i alla fall min och många andras vision. Jag börjar nämligen året med att anta utmaningen Veganuari. Det är en utmaning för alla som vill börja året med nya gröna vanor – men som kanske inte vet hur de ska börja. Välj Vego -det är klimatsmart!

Veganuari. Bli vegan på en månad

Som deltagare i Veganuari får jag varje dag, ett mail med recept, tips, inköpslistor och vegonyheter. Utmaningen består av 31 vegodagar under januari som hjälper mig att kickstarta det nya året med nya matvanor! Jag tycker det är toppen. Det kostar ingenting att vara med – förutom engagemang och vilja att prova något nytt. .

Anmäl er på veganuari.se.

Välj Vego – det är klimatsmart

Att äta veganskt är bättre både för klimatet och för djuren. Genom att prova under en avgränsad tid kan det vara lättare att ta sig an utmaningen att ändra sina matvanor.

Häng även med @väljvego på Instagram för att få extra pepp, dela bilder och recept och inspireras av andra som gör samma utmaning. 

Veganuari och Djurens rätt

Om Veganuari

 • Startade 2014 i Storbritannien av organisationen Veganuary 
 • Arrangerades i Sverige första gången 2018 av Djurens Rätt
 • Deltagare från nästan 160 länder har varit med i den globala kampanjen
 • Svenska ambassadörer för kampanjen är bland andra Sanna Bråding, Gustav Johansson, Mattias Kristiansson och Therese Zätterqvist. 
 • Utmaningen är gratis att delta i och varje dag, med start 1 januari, får deltagarna ett mail med recept, tips och inspiration

Fler intressanta artiklar från E-kompassen

You Might Also Like

No Comments

  Leave a Reply

  2 × 2 =

  %d bloggare gillar detta: