Okategoriserat

Premiärerbjudande – Lindex nytt hållbart babysortiment

Lindex nylanserar sitt babysortiment och numera är hela sortimentet gjort av mer hållbara material. Babykläderna är gjorda av ekologisk bomull och återvunna material, och samtliga bomullsplagg är GOTS-certifierade. 

Bildkälla: Lindex

Det nya babysortimentet är mjukt, hållbart och har fantastiska handritade mönster. Babyplaggen har även smarta innovationer som exempelvis tryckknappar som man kan justera för att få två storlekar av samma plagg.

Soft Nature och The Colour pops.

Lindex nya babysortiment  är indelat i två koncept;  Soft Nature och The Colour pops.  Soft Nature har ett tydligt skandinaviskt uttryck med handritade mönster i dova färger, och de sagoliknande mönstren är inspirerade av naturen, skogen och djur.


The Colour pops har ett lekfullt uttryck och kläderna har färgstarka och uttrycksfulla mönster.

I samband med lanseringen av det nya babysortimentet erbjuder nu Lindex babykläder upp till storlek 104. Babysortimentet i storlek 44-86 finns i alla Lindexbutiker med en barnavdelning och storlekarna 92-104 finns tillgängliga att köpa online på Lindex från och med idag.

Premiärerbjudande – 30% rabatt

Alla MORE medlemmar får 30% rabatt på hela kollektionen. är ni inte medlemmar i kundklubben blir ni det enkelt online i samband med köp. Kostnadsfritt och kravlöst.

Gör så här:

 • Det nya Babysortimentet hittar ni HÄR
 • Ni plockar ihop det ni vill ha i er varukorg
 • I kassan anger ni kod 1906baby
 • Rabatten dras då av
 • Välj att hämta i er lokala butik så slipper ni fraktkostnad.

You Might Also Like

No Comments

  Leave a Reply

  1 × 1 =

  %d bloggare gillar detta: