Okategoriserat

Nu kommer loppistrenden till bröllopsmarknaden

Nu kommer loppistrenden till bröllopsmarknaden. Den 7 januari slog Bröllopsbruket upp dörrarna till sitt showroom i Göteborg.  Bröllopsbruket är ett showroom som fungerar som en uppsamlingsplats för begagnade brudklänningar. Klänningarna är välskötta och moderna och kan provas i en välkomnande och lyxig miljö.

Nu kommer loppistrenden till bröllopsmarknaden

Det finns ett glapp på bröllopsmarknaden idag. Många vill sälja sina brudklänningar, men eftersom det är ett svårprovat plagg och dessutom något man måste prova flera stycken utav, fungerar annonsförsäljningen mycket dåligt .Att begagnade brudklänningar kan hängas in i ett showroom där duktig personal hjälper till med provningen underlättar avsevärt för de som vill sälja sin klänning och för de som vill köpa begagnat

Bröllopsbruket ligger helt rätt i tiden och konceptet andas elegans och lyx, en träffsäker kombination inom bröllopsindustrin. Hållbarhet har på några år gått från att vara en isolerad miljöfråga till ett folkligt engagemang. Bröllopsbruket visar att hållbarhet kan vara glamoröst och lyxigt och lyckas verkligen lyfta fram den känslan i sitt koncept.

 

Det finns ett stort glapp på bröllopsmarknaden idag. Många vill sälja sina brudklänningar, men eftersom det är ett svårprovat plagg och dessutom något man måste prova flera stycken utav, fungerar annonsförsäljningen mycket dåligt .

Att begagnade brudklänningar kan hängas in i ett showroom där duktig personal hjälper till med provningen underlättar avsevärt för de som vill sälja sin klänning och för de som vill köpa begagnat .

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    sex − fyra =

    %d bloggare gillar detta: