Okategoriserat

Nu får det duga…E-kompassen klar för lansering

Nu får det duga…E-kompassen klar för lansering!…jag har jobbat hårt med att få upp den nya hemsidan och Facebooksidan. Det har varit svårare och tagit mer tid i anspråk än planerat. Med 5 barn är det inte lätt att få tid till att fokusera och jag har varit nära att ge upp det här projektet. Teknik- och då tänker jag på datorer, programmering och fotoredigering hör inte till mina paradgrenar. Allt som kan krångla…har krånglat…

Nu får det duga...E-kompassen klar för lansering!

 

När jag skriver detta är klockan 6.25 på morgonen…jag har varit uppe sedan 04…för att få sitta i lugn och ro innan familjen vaknar. Och nu känner jag…det får duga….E-kompassen är klar för lansering! Jag har gjort allting själv och nu är basen klar.. Det finns säkert barnsjukdomar på sidan- men dessa tänkte jag ta hjälp av er följare att identifiera. Hittar ni någon länk som inte fungerar eller upplever ni sidan som svårnavigerad – meddela mig! Positiv feedback är också välkommet…jag behöver fylla på min energi och min inspiration.

Nu får det duga...E-kompassen klar för lansering!

 

Några av inläggen från Gratismamman finns nu upplagda i bloggen och på Facebooksidan. Nya inlägg börjar publiceras med start klockan 13 idag. Sedan blir det precis som förut en uppdatering klockan 09 och klockan 18.

Välkommen till E – kompassen!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    fjorton − fem =

    %d bloggare gillar detta: