Okategoriserat

Ni har väl inte missat denna deal…

Ni har väl inte missat denna deal som jag presenterade för några veckor sedan! Jag fick mina träningskläder igår – så snygga!
Jag har tidigare skrivit om kampanjer där man kan komma över dessa träningskläder betydligt billigare än i butik. Dessa hittar ni längre ner på sidan. Nu har det kommit en ny kampanj där man kan beställa 4 nr av I FORM och få en Kari Traa T-shirt och tights för 149 kr + 49,50 kr i porto.

Det finns många företag som vill locka oss till just deras produkter. Konkurrensen om kunderna är hård. Därför lockar många företag  med fina välkomstpremier. Detta är superbra och det utnyttjar vi gratisletare med glädje!  Har ni varit kunder förut – inga problem – beställ igen – ny prenumeration = ny premie -säg sedan upp prenumerationen så fort ni mottagit första numret alternativt sätt ett larm i mobilen.

Erbjudandet hittar ni HÄR

Erbjudande 2 Uppdatera träningsgarderoben med Kari Traa

Detta erbjudande har jag hakat på- 3 nr av Aktiv Träning + Kari Traa Mette LS zip Pink för 99,50 kr + 49,50 kr i porto och exp. Den är så bekväm och dessutom är tidningen riktigt bra!

Ta del av detta erbjudandet HÄR

 

*Inlägget innehåller annonslänkar*

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    5 × 4 =

    %d bloggare gillar detta: