Okategoriserat

Mycket ekologisk mat för 19kr!

Mycket ekologisk mat för 19kr!  Idag kom min matkasse från Årstiderna. Jag beställde i fredags och valde leverans denna måndag. Läs mitt tidigare inlägg HÄR om hur ni också  kan beställa en matleverans för endast 19kr! Varorna anlände vid lunch i en rejäl trälåda.

Tanken är att man ska ställa ut denna låda inför nästa leverans, så tar budet med den och återanvänder (bra!). Jag blev positivt överaskad över hur fint de packat varorna. Allt fanns med och alla produkter var fina och fräscha.

Jag hade beställt en vegansk kasse – 4 dagar för 1 person. Man kan naturligtvis själv välja hur många portioner man vill ha levererat. Jag var dock nyfiken på att prova hur singelkassen var ihopsatt.

Årstidernas recept kommer på enkla A4-blad med en nit i övre hörnet. Det saknas foton som visar hur rätterna är tänkta att serveras. Det är naturligtvis inga svårigheter att laga rätterna ändå, men jag gillar att ha en bild av den färdiga rätten framför mig…

.
Själva recepten är tydliga steg-för-steg, lätta att följa. 

Idag har jag lagat Pasta Arrabiata med blomkålsgucamole…himelsk gott! Lite udda kombination tyckte jag när jag först läste receptet – pasta brukar jag främst servera med tomat som bas. Men det blev en succé – inte minst hos barnen som provsmakade. Detta kommer vi att laga igen – garanterat. Tidsåtgången var ca  25-minuter.Helt i nivå med hur lång tid vi normalt lägger på vardagsmaten och inte alls så många olika saker att hacka… 

Visste ni att det går att beställa extra frukt till alla Årstidernas matkassar? Då får ni ett urval av goda ekologiska frukter till ett bra pris.  Så slipper ni bära hem tung frukt från affären och ni får alla vitaminer och den goda energi som ni behöver av frukten.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    arton − 2 =

    %d bloggare gillar detta: