Okategoriserat

Julklappstips – Wi-Fi övervakningskamera för 79,50 kr

Dagens julklappstips – Wi-Fi övervakningskamera för 79,50 kr. Vill man ha billig jul måste man förbereda sig.  Det går nämligen att komma billigt undan genom att utnyttja diverse kampanjer. JAnledningen till att ni måste vara ute i god tid är leveranstider och expeditionstider som alltid blir när det kommer till kampanjer. Vill vi vara säkra att få varan innan jul bör vi beställa nu under november.

Glöm inte föra in alla inköp i julbudgeten som ni laddar ner HÄR

Dagens tips – Wi-Fi övervakningskamera för 79,50 kr + 39,50 kr i porto

Jag tjatar ofta om dessa tidningsprenumerationer och förlagens premier. Men det är bara för att det är så billigt och bra. Bara ni kommer ihåg att följa mina instruktioner och säga upp prenumerationen. Men idag är det enkelt att komma ihåg sätt ett larm i mobilen!  Har ni varit kunder förut – inga problem – beställ igen – ny prenumeration = nya premier.

Är ni inte intresserade av tidningarna – skänk dem till någon som är det. själv brukar jag ge de tidningar som jag bara beställer för premiens skull till min lokala frisörsalong.

 


 

2 nr av Militär Historia + Wi-Fi övervakningskamera för 79,50 kr + 39,50 kr i porto och exp.

Erbjudandet hittar ni HÄR

Info Wi-Fi övervakningskamera

Håll ett öga på ditt hem via din smartphone!

Övervaka ditt hem var som helst och när som helst med Wi-Fi Smart CAMERA. Övervakningskameran har inbyggd rörelsesensor och larmar dig på din telefon när den registrerar rörelse. Kameran är mycket enkel att sätta upp och ansluts lätt till ditt trådlösa nätverk.

Med den tillhörande NetCam-appen till din telefon, som finns för både Android och iPhone, har du enkelt tillgång till liveinspelningar och kan lätt styra alla funktioner. Kameran kan anslutas till upp till 4 enheter samtidigt.

• Motion Detection sensor

• NetCam mobil-applikation

• Kräver iOS 7.0 eller senare / Android 2.2 eller senare

 

Ekompassens julklappstips 2018

E-kompassens Tips på Ekologiska adventskalendrar

Vill ni ha en adventskalender rekommenderar jag er att  ta er en titt på E-kompassens test av ekologiska adventskalendrar.

Ladda hem E-kompassen julbudget

Glöm inte att föra in alla köp och planerade inköp i julbudgeten som ni hittar HÄR. Då kommer ni ha stenkoll på ekonomin fram till jul!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    femton + 15 =

    %d bloggare gillar detta: