Okategoriserat

Gratis entré till Astrid Lindgrens Värld

Den är det återigen dags att förbereda sig för inför att boka biljetter till  Rädda Barnens familjedag på Astrid Lindgrens värld i Vimmerby.

När? Lördag 8 juni 2019, klockan 10:00 – 17:00
Var? Astrid Lindgrens värld, Vimmerby

Erbjudandet består av  En gratis familjebiljett för max två vuxna (ingen begränsning på antal barn per familj) där 1 person i varje familj som deltar under dagen ska vara medlem i Rädda Barnen.  Vill ni bli medlemmar och stödja Rädda Barnen samtidigt som ni får möjlighet att nyttja erbjudande klicka HÄR.Medlemskapet kostar 75kr för alla upp till 25 år och 200kr för alla över 25 år. (För att nyttja erbjudandet räcker det med att 1 familjemedlem är medlem i Rädda Barnen)

För vår familj skulle det normalt kosta: 295kr×4 + 2×405kr= 1990kr!  Nu kommer vi att betala 75kr. Kevin är nämligen medlem i Rädda Barnen och då får vi alla gratis entré.

framkalla bilder

Aktuell Information kring biljettsläppet

Från den 20 mars,  kan ni som är medlem ( eller blir innan) anmäla dig för chansen att få en inträdesbiljett till parken för dig och din familj. För att anmälan ska gälla behöver du ange:

 • Medlemmens namn
 • Antal vuxna – max 2
 • Antal barn under 18 år
 • Barnens åldrar
 • Lokalförening eller bostadsort
 • Mejladress dit biljetten kan skickas

Mejla din anmälan till anne-len.ryden@rb.se

Innan den 20 mars kommer tyvärr inga anmälningar registreras, men därefter är du varmt välkommen med din anmälan!

Tänk på att inte anmäla dig om du inte är inställd på att också utnyttja biljetten!

Sjukdom och andra oförutsedda allvarliga händelser rår man naturligtvis inte för, men det var alltför många som inte dök upp förra året utan att höra av sig. Det är synd för alla de som hade önskat gå men inte fick möjligheten för att biljetterna var slut.

Jag kommer att maila in min anmälan någon gång efter klockan 24 i natt ( när datumet ändrats till den 20 mars)- för att vara 100% säker på en familjebiljett…

You Might Also Like

No Comments

  Leave a Reply

  11 − fyra =

  %d bloggare gillar detta: