Okategoriserat

Ekologiska produkter till kanonpris!

Ekologiska produkter till kanonpris! Fyndade ni någonting i går på Black Friday? Personligen höll jag ganska hårt i plånboken. Jag inhandlade ekologiskt från Urtekram hos LYKO som dagen till ära hade tag 3 betala för 2 på hela sortimentet. Tydligen fortsätter denna kampanj hela helgen. Har ni inte provat ekologiska produkter är det dags att göra det nu. Schampo och balsam finns i så gott som varje badrum. Och även om de kanske inte är de värsta miljöbovarna kan man undra vad det är vi masserar in i hårbotten. Generellt är vi bättre på att ställa miljökrav på  kemtekniska produkter, exempelvis tvättmedel än på våra egna kosmetika och hygienprodukter!

Ovan ser ni ett urval av LYKOS sortiment från Urtekram, De nedsatta produkterna kan ni kombinera med erbjudandet tag 3 betala för 2.

  • Rabatten som jag skrev om tidigare – 100kr rabatt vid köp för 300kr kan ni också använda. Ni laddar hem en personlig rabattkod HÄR
  • Har ni Wrapp? Vad bra då betalar ni med ert wrapp -anslutna kort och får 40kr till i rabatt.
  • Frakten gratis med Budbee (dessutom hemleverans!)

 

Ekologiska produkter till kanonpris – Några fler tips från LYKO

Jag är uppväxt ett stenkast från där Björk & Berries startade upp sin verksamhet. Deras ekologiska och naturliga produkter ligger mig varmt om hjärtat.  Det är ett ekolyxvarumärke inom skönhetsvård med ursprung i den svenska naturen. Det hela började med handplockade björklöv som omvandlades till en naturlig parfym. Idag finns produkter för ansikte, kropp och hem – för den medvetna kunden. Även dessa kan ni köpa rabatterat hos LYKO denna helg.

Ekologiska produkter till kanonpris!

Har ni barn? Då kan jag rekommendera Eco Cosmetics Produkter. även dessa till rabatt!

Ekologiska produkter till kanonpris!

Skynda in och fynda innan guldkornen tar slut. Glöm inte rabatten på 100kr som  i hämtar HÄR. Till erbjudandet 3 för 2 krävs ingen kod – det dras automatiskt i kassaläget.

 

Tips

Tänk på att det är den billigaste produkten som blir “gratis”. Beställ därför produkter med ungefär samma pris. Ex.

3st Eco Cosmetic Baby 145kr + 145kr +145kr = 435kr (-145kr billigaste produkten) = 390kr (rabatten blir 145kr)

2st Eco Cosmetic Baby 145kr + 145kr + 1 par strumpor för 29kr = 319kr (rabatten blir 29kr)

Skiljer produkterna mycket i pris gör 2 beställningar (frakten är fri) för att få bästa rabatten! Vill ni ha fler rabattkoder på 100kr? Ange bara olika E-mail -adresser vid registreringen HÄR.

Lycka Till!

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    tre − ett =

    %d bloggare gillar detta: