Okategoriserat

E-Kompassen finns på fler kanaler

Idag har Ekompassen Inga uppdateringar på grund av sjukdom. Men jag vill passa på att påminna om att E-kompassen finns på fler kanaler.

Instagram @ekompassen

Twitter @ekompassen

Facebook @ekompassen

Jag har registrerat bloggen på Bloglovin. Bloglovin är ett fantastiskt verktyg för er som följer en eller flera bloggar. Det fungerar som så att du skapar ett konto, lägger till de bloggar du vill följa och sedan kan du läsa via bloglovin.com eller i deras app. Där kan du välja att antingen klicka dig igenom blogg efter blogg eller läsa alla senaste inläggen.

 Jag använder själv Bloglovins app för att läsa bloggar. Det passar mig bra eftersom jag kan bläddra mellan inläggen som i en tidning. Det som inte intresserar mig bläddrar jag förbi.

En av de bästa sakerna med Bloglovin tycker jag är att det är ett bra sätt att hålla koll på både bloggar som uppdaterar ofta och de som uppdaterar sällan. Istället för att klicka sig in på en blogg flera gånger bara för att upptäcka att de inte lagt upp något nytt den här gången heller så dyker inläggen upp i Bloglovin när de kommer. 

Föredrar du att följa Bloggen via E-post kan ni prenumerera på och få mail skickade till er varje gång bloggen gör ett nytt inlägg.  Vill du prenumerera på denna blogg via e-post – fyll då bara i din  Email-adress i fältet i sidmenyn.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    tjugo − tjugo =

    %d bloggare gillar detta: