Okategoriserat

Det blev en dag på Skansen

Igår var vi på Skansen. Kamratposten, som min dotter prenumerera på, bjöd in sina läsare på KP-dag. Barnen hade fritt inträde och KP ordnade med massor av aktiviteter.

Det ordnades bland annat serietecknarskola, omslagsworkshop och skridskodisko. Där emellan fanns gott om tid att studera djuren. Djuren är som mest aktiva denna tid på året så passa på att besöka Skansen imorgon när ni har fritt inträde med Coop -kortet.

KP aktiviteterna pågår hela helgen. De kan man delta på även om man inte är prenumerant på KP. Ni hittar KP i Skogens hus (precis vid bergbanans ändstation).


Skridskodisko är kul! Ta med egna skridskor eller hyr för 30kr/paret. Är barnen för små för skridskor finns roliga elbilar att prova precis bredvid skridskobanan. 20kr kostar en åktur med dessa bilar.

Ta med matsäck. Man blir hungrig! Leta upp ett mysigt ställa och fika på – det finns gott av den varan på skansen. Om energin ändå tryter kan man vila upp sig på Miniskansen. Det tyckte i alla fall Kajsa som somnade i ägget….

Somnar man inte i ägget kan man roa sig med att studera marsvin, råttor, kaniner, ormar och grodor. Allt detta finns på barnens skansen.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    12 − ett =

    %d bloggare gillar detta: