Okategoriserat

Dagens julklappstips – Blodtrycksmätare för 49,50kr

Dagens julklappstips – Blodtrycksmätare för 49,50kr. Vill man ha en billig jul måste man förbereda sig.  Det går nämligen att komma billigt undan genom att utnyttja diverse kampanjer. Jag kommer därför att presenters ett julklappstips om dagen. Anledningen till att ni måste vara ute i god tid är leveranstider och expeditionstider som alltid blir när det kommer till kampanjer. Vill vi vara säkra att få varan innan jul bör vi beställa nu i oktober under november.

Glöm inte föra in alla inköp i julbudgeten som ni laddar ner HÄR

Dagens tips –  Digital blodtrycksmätare för 49,50 kr + 39,50 kr i porto

Jag tjatar ofta om dessa tidningsprenumerationer och förlagens premier. Men det är bara för att det är så billigt och bra. Bara ni kommer ihåg att följa mina instruktioner och säga upp prenumerationen. Men idag är det enkelt att komma ihåg sätt ett larm i mobilen!  Har ni varit kunder förut – inga problem – beställ igen – ny prenumeration = nya premier.

Är ni inte intresserade av tidningarna – skänk dem till någon som är det. själv brukar jag ge de tidningar som jag bara beställer för premiens skull till min lokala frisörsalong.

Bli underhållen och utmanad, och förstå den värld som omger dig. Följ med på upptäcktsresa – från jordens djupaste ravin till universums yttersta gränser. Se fram emot senaste nytt från forskarnas frontlinje och spännande berättelser om nya tekniska genombrott. Till dem får du samtidigt också alltid en vetenskaplig förklaring.

Du kan nu beställa:

2 nr av Illustrerad Vetenskap + Digital blodtrycksmätare för 49,50 kr + 39,50 kr i porto och exp.

Erbjudandet hittar ni HÄR

Kanske en perfekt julklapp till svärmor?

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    12 + tolv =

    %d bloggare gillar detta: