Okategoriserat

Bli Testfamilj – prova familjenöjen gratis!

Varje år skickar Barnsemester.se ut massor av familjer på testfamiljsuppdrag till olika familjenöjen. Deras uppdrag är att testa så mycket som möjligt och sedan skriva och berätta för andra familjer på Barnsemester.se om sin upplevelse.

Testfamljernas uppdrag

Som testfamilj ska man testa så mycket som möjligt på det ställe man får fribiljetter till.

Ta reda på:

  • Vad kan man göra där?
  • Hur roliga är aktiviteterna?
  • Vilka åldrar passar aktiviteterna för?

OBS! Testfamiljerna får fribiljetter till det antal personer som angetts vid ansökan. Resan till och från de olika testfamiljsuppdragen samt eventuellt boende och mat ingår ej.

Efter sitt besök ska man betygsätta stället man besökt, skriva kortare recension (1-2 rader) samt en längre recension (blogginlägg) med berättande text samt ett par bilder från besöket.

Testfamiljer

Vilka kan bli Barnsemesters testfamiljer?

Alla med barn mellan 0-17 år. Ni kan vara en singelfamilj eller en parfamilj, ni kan ha många barn eller ett barn, små barn eller stora barn. Alla är välkomna!

Hur anmäler man sig?

Med jämna mellanrum (framförallt under våren och försommaren) kommer testfamiljsefterlysningar på Barnsemester.se. Dessa presenteras alltid stort högt upp på startsidan samt i deras nyhetsbrev och på Facebook.

När du ser ett testfamiljsuppdrag som passar er, skicka in din anmälan på den sidan och håll en tumme för att just ni blir valda.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    fem − fyra =

    %d bloggare gillar detta: