Okategoriserat

Bara timmar kvar – 50% Rabatt

Bara timmar kvar – 50% Rabatt. Nu är det bara timmar kvar av Loddos julerbjudande, har du inte tagit del av erbjudandet än är här din sista chans. Ge bort en box som julklapp och få 50% rabatt på boxen. Julerbjudandet har sin sista dag idag. Ordinarie-pris  99kr – ni betalar 49kr. Beställer du idag får du boxen till jul. Erbjudandet hittar ni  HÄR

Bara timmar kvar - 50% Rabatt

Decemberboxen anlände till mig igår. Det är denna box ni får levererad till jul om ni beställer ikväll. Som alltid var boxen fylld med spännande och varierande produkter. Julen till ära skickade Partykungen.se med en klassisk Tomteluva, perfekt för julfesten eller till självaste tomtefar på julafton.

Ett ekologiskt knäckebröd från Pyramidbageriet bakat på ekologiskt odlad svarthavre som rostats och sedan malts på kvarnstenar i Värmland. Underbart gott och smakrikt!

Och när tusen juleljus tänds… hjälper Sveriges mest klassiska tändsticka Solstickan till att lysa upp julen. Visste ni att än idag produceras solstickan i svenska fabriker i Vetlanda och Tidaholm.

Vidare finner vi en rakhyvel från BIC och en leksaksbil från Vikingtoys, tillverkad i återvinningsbar plast fri från både PBA och Phatalater.  Sedan har vi Nocco som följer upp förra årets julsuccé Skumtomte med en comeback där både design och smak vässats ytterligare.

En överraskning var denna spännande Novell i fickformat. Perfekt att ta med sig på resan eller att ge som gåva till någon.

Jag tycker det ska bli extra spännande att prova Nozoil. Jag har (som många av er följare redan vet)  problem med ett nässpraysberoende – det ska bli intressant och se om denna produkt kan hjälpa mig i min avvänjning. Den ska fungera Smörjande vid torr och irriterad näsa och är tillverkad av 100% ren sesamolja.

Slutligen hittar vi Bref Power Active Fragrance Boost. Ett toalettblock som rengör och förebygger kalkbildning i toaletten. Sådana doftblock hör inte till mina favoriter – men visst jag kan prova.

Allt detta för 49kr – det är ett Fynd. Ganska säker julklapp också – det måste väl finnas något i boxen som passar alla?!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    12 + femton =

    %d bloggare gillar detta: