Okategoriserat

Avslutningsmiddag med dans – årets höjdpunkt!

Avslutningsmiddag med dans hade min 9 åriga dotter igår. Hon går ut tredje klass och eftersom det är en f-3 skola så kommer klassen att splittras till hösten. Lova har pratat om denna middag i flera veckor. Förberedelserna har varit många inför hennes stora kväll! V beställde den här klänningen på Boozt.se. Den är från Desigual ni hittar den HÄR. Till Lovas stora lycka har den vändbara paljetter så hjärtana på bröstet kan bli både blå och silver! Det visste vi inte innan så det var en rolig överraskning.

Ser ni örhängena…kanelbullar i miniformat – handgjorda.  Dessa köpte vi på nätet hos Becca design– det finns massor av roliga örhängen där. Supersnabb leverans! Rekommenderas!

Dessa fantastiska lockar skapade vi på fem minuter med min bästa grej…en locktång från babyliss.  … Curl Secret den är så  grym!!! Enkelt och smidigt!  Till skillnad från en traditionell locktång eller en plattång, så behöver man inte snurra locktången för att få till lockarna. Här lägger man bara den kammade hårslingan mellan plattorna och klämmer igen. Curl Secret suger själv in håret i spolen och signaler hörs när locken är klar. Finns bland annat hos LYKO.

Är ni intresserade av köpa så missa inte att Nya kunder hos LYKO online som registrerar sig via min länk HÄR får en personlig rabattkod som  ger 100kr rabatt vid köp för 300kr. 

 

Uppdukat till fest

Så fint de hade dukat i matsalen. Vita dukar, nyplockade blommor och brutna servetter…tänk att man kan få det att kännas så festligt i en skolmatsal!Dagen till ära var det även bordsplacering

 

Det blev en lyckad kväll. En trött men lycklig flicka somnade ovaggat…undrar vad hon drömde om.

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    3 × två =

    %d bloggare gillar detta: