Okategoriserat

10 Halloween-idéer med social distansering

Ska vi låta barnen köra Bus eller godis 2020? Eller ska vi satsa på en familjär Halloweenfest hemma? Ska vi kanske avbryta Halloween helt? Faktum är att det finns en mellanväg mellan att göra allt eller inget. Som jag ser det gäller det bara plocka fram sin kreativitet och skapa roliga Halloween-idéer med social distansering. Alltså bär en Halloweenmask och erbjud individuellt förpackade snacks så är vi en bra bit på väg mot en Coronasäker Halloween. Låt er inspireras av mina tips nedan.

1. Bus eller godisgömma i trädgården

Det här godisgömmorna är så enkelt att göra. Och det är Dessutom både roligt och spännande för barnen. Innan det är dags för barnen att anlända limmar ni fast ett antal pappersmuggar på en pappskiva. Därefter lägger ni små smycken, godis etc. i varje kopp, täcker med silkespapper och fäster med gummisnodd. Sedan när barnen dyker upp låter ni dem helt enkelt ta sin halloweenskatt medans ni iakttar dem på avstånd.

Halloween-idéer med social distansering. Bus eller godis 2020. Ta en pappskiva och klistra på pappersmuggar sätt, lägg sedan små smycken, godis etc. i varje kopp, täck med silkespapper och fäst med gummisnodd. Passar även som aktivitet vid Halloweenfest hemma
Bildkälla:www.passionforsavings.com

Alltså de är så Enkla att fylla på och återanvända. Följaktligen bara att fixa till silkespapperet och lägga i en ny leksak eller godis. Givetvis passar denna aktivitet även som överraskning vid en Halloweenfest hemma

2. Använd balkong eller fönster

Låt barnen i kvarteret komma för att göra Bus eller godis 2020. Däremot behöver ni inte släppa in dem i huset. Givetvis ska de få godis men som en följd av pandemin duger det gott att kasta ner godiset till de små spökena från sin balkong eller fönster. I detta sammanhang kan man med fördel Bära en Halloweenmask så blir det lite extra skoj för barnen.

3. Halloween Pinata hemma

När det gäller att hitta en lösning för er som inte vill att barnen ska ge sig ut på Bus eller Godis runda så får man kanske fixa en Halloweenfest hemma! Givetvis kan Alla kan klä ut sig och barnen får sitt efterlängtade godis från en Halloween pinata.

Bus eller godis 2020 eller kanske en Halloweenfest hemma och låt barnen får sin godis från en Halloween pinata,

Sammanfattningsvis får barnen På det här sättet fortfarande njuta av traditionen att klä ut sig och få godis.

4. Social Distansering – Bus eller Godis med ballonger


Överraska barnen med ballonger utanför ytterdörren. Detta går ut på att Varje ballong pryds med individuellt förpackade snacksgodis som fästs i botten.

Låt barnen komma upp på trappan och ta en ballong med individuellt förpackade snacks fäst i botten. Halloween-idéer med social distansering. Passar även som dekoration vid Halloweenfest hemma

I syfte att göra ballongerna lite roligare kan ni tex rita ansikten på ballongerna. Naturligtvis Passar detta tips även bra som dekoration vid en Halloweenfest hemma

5. DIY Måla en Halloweenmask

Ta några färgade ansiktsmasker i tyg , måla på enkla mönster som passar Halloween. Exempelvis kan man måla skelett, spöken eller pumpor.

Bus eller godis 2020 med social distansering. Eller bär dem vid Passar även som dekoration vid Halloweenfest hemma

6. Häng upp plasthandskar med godis på ytterdörren

Plasthandskar på ytterdörren är både läskigt och Coronasäker. Eftersom många av oss på grund av rådande omständigheter har ett större lager plasthandskar än normalt så blir detta ett ypperligt tillfälle att använde sig av lagret.

Halloween-idéer med social distansering. Plasthandskar upphängda på ytterdörren fyllda med individuellt förpackade snacks .Perfekt för Bus eller godis 2020.
Bildkälla: dunkirkdesigns

7. Ge Individuellt förpackade snacks

Ge Individuellt förpackade snacks har många fördelar. För det första så är det hygieniskt, för det andra så är det roligt att göra och för det tredje så älskar barnen att få något annorlunda.

individuellt förpackade snacks under Halloween Bus eller godis 2020

Det finns massor av olika tips på nätet. Men jag föll för dessa gulliga babybelostar…

8.Det perfekta kontaktlösa Halloween-tricket

Den här godisrännan har jag skrivit om HÄR. Eftersom jag tycker den är genial förtjänar den en plats även i detta inlägg…

A distanced candy chute built by Beau Logo in Daly City (Kalya Golub)

9. Sätt upp en skylt på dörren

Önskar man inte besök kan man med fördel sätta upp en skylt på trappan och lägga några godispåsar bredvid.

individuellt förpackade snacks på trappan inför Halloween

10. Baka och dekorera med nära och kära

Vem säger att Halloween handlar om godiset? För er som gillar att baka är det den perfekta tiden att bli kreativ med er bakning.

Dekorera några skrämmande kakor eller bygg ett (hemsökt) pepparkakshus. Du får både en aktivitet och en smaskig efterrätt.

Vad sägs om att dekorera några skrämmande kakor. Avsluta med att bygga ett (hemsökt) pepparkakshus. Resultatet blir både en aktivitet och en smaskig efterrätt.

Har ni tankar kring Halloween-idéer med social distansering – fyll på i kommentarsfältet.

Mer intressant läsning:

You Might Also Like

No Comments

  Leave a Reply

  tre × 4 =

  %d bloggare gillar detta: