Miljö och hållbarhet

Förstklassig start på sommaren med Sveriges grönaste varumärke

Förstklassig start på sommaren med Sveriges grönaste varumärke. Res den 4-10 juni med dagtåg och få upp till 50% SJ Prio-rabatt i 1 klass! Det är bara att gå ombord och luta dig bekvämt tillbaka och njuta av din resa till studentmottagningen, nationaldagsfirandet eller första sommarvistelsen. Kanske ska du shoppa loss i en ny stad, hälsa på vännerna eller helt enkelt bara resa iväg tillsammans med någon du tycker om?

Sov längre – fri frukost ombord!

Reser du i 1 klass med ett snabbtåg som avgår före kl 09.00 så bjuder vi också på frukost vid din sittplats. På snabbtåget surfar du också gratis med vårt 4G wifi. Välkommen ombord!

Ange kampanjkod: JUNI50Erbjudandet gäller resor med dagtåg 4–10 juni 2018. Lägsta pris, inklusive rabatt, är 295 kr för snabbtåg och 195 kr för InterCity och regionaltåg. Köp senast 48 timmar före avresa. Eventuella tillval köps till ordinarie pris. Erbjudandet kan ej kombineras med biljett för medföljande barn eller andra erbjudanden. Gäller ej nattåg.

SJ – Sveriges grönaste varumärke

SJ är vinnaren i transportkategorin när Sustainable Brand Index, i mars i år,  presenterade sin lista över Sveriges mest hållbara varumärken. Sustainable Brand Index är en av nordens största studie om hållbara varumärken och utgår från FNs utvecklingsmål och principer för miljö och socialt ansvar.

För den som är intresserad av att läsa mer om hur SJ arbetar med hållbarhet, finns årets hållbarhetsredovisning nu tillgänglig. Den går att läsa på sj.se.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    fem × 2 =

    %d bloggare gillar detta: