Medveten Konsumtion

Underbar ekologisk mat från årstiderna – 20% rabatt!

Underbar ekologisk mat från årstiderna – 20% rabatt! Jag testade beställa en matkasse från Årstiderna för ett par veckor sedan. Jag testade naturligtvis och jag blev helt såld på deras fantastiska ekologiska matkasse /låda. Otroligt god mat och enkla recept. Jag har fortsatt mitt abonnemang och idag på morgonen kom en ny låda! Jag är nyfiken på vad denna vecka ska bjuda på för maträtter – men visst det det lovande ut!

Underbar ekologisk mat från årstiderna - 20% rabatt!

Förra veckan lagade jag några Fantastiskt, färgglada och goda rätter.  Bland annat denna rödbetsrisotto med rödkålssallad med hasselnöt och sesamolja. Jag har receptet kvar om ni är intresserade – jag kan lägga ut det om ni vill!

Vad tycker ni om den här ostronskivlingen..visst är den vacker! Den kommer att vara en av huvudingredienserna i torsdagens Risotto!

Som ni förstår kan jag verkligen rekommenderbara era att prova Årstiderna. Ni kommer inte att bli besvikna. Nu lanserar de dessutom ytterligare en nyhet i sitt sortiment – Spar-Matkassen. Till skillnad från vissa andra företag i branchen (inga namn nämns) så tummar inte Årstiderna på kvaliteten och  Spar-Matkassen kommer att  innehålla råvaror av bästa kvalitet och naturligtvis 100% eko! Detta är möjligt tack vare användningen av mer vardagliga och välkända råvaror framför ovanliga (och dyrare) sorter i kombination med att satsa på fler gröna rätter. Kuvertpriset för matkassen kommer ligga på från 39 kr/person – om man beställer matkassen för fyra personer i fyra dagar.Matkassen innehåller en dag med en fiskrätt och en dag med en kötträtt. De två resterande dagarna är helt lakto-ovo-vegetariska. SparMatkassen kan beställas redan nu och har första levereras den 29/1.

Bor ni ensamma så kan jag rekommendera  Årstidernas  tre alternativ på matkassar till singelhushåll i form av den Veganska Matkassen ,HälsoMatkassen och Vegetariska Matkassen. Jag tycker att det borde vara en självklarhet att kunder som lever ensamma inte ska behöva avstå från att beställa en matkasse på grund av att det blir för dyrt eller för mycket mat över som eventuellt måste kastas

 

Varje vecka sammanställs en komplett 100% ekologisk matkasse. Ni får allt ni behöver till kompletta måltider, dvs. kött, skafferivaror, kryddor, grönsaker och smaksättare. Självklart levereras allt hem till din dörr. Enkelt och bekvämt! Leverans kan ni få i Uppsala, Norrtälje, Stockholm (Storstockholm), Borås, Södertälje, Eskilstuna, Västerås, Enköping, Göteborg, Ängelholm, Båstad, Lund, Malmö, Helsingborg och Örebro.

Beställer gör ni HÄR  ingen kod behövs

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    5 − två =

    %d bloggare gillar detta: