Medveten Konsumtion Miljö och hållbarhet

Stop plastics. Be Humble.

Inlägget innehåller en annons länk för Meds

Med en genomtänkt och enkel design är Humble Brush på riktigt med i leken för att ta sig an fighten mot tandborstarna i plast. Jag väljer att kalla det fight eftersom att mer än två miljarder (!) tandborstar med plasthandtag hamnar i deponier runt om i världen – varje år!

Passa på att beställa till hela familjen ny när Meds har 15% rabatt på hela sitt sortiment. Bambutandbortstarna hittar ni HÄR.Ange kod PRIDE15 i kassan så dras rabatten. Fri frakt!

Humble Brush har ett 100% naturligt nedbrytbart handtag.Tandborstarna finns både i vuxenmodell med mjuka borststrån och barnmodell med extra mjuka borststrån. Stråna är BPA-fria, gjorda utav nylon, ett material som inte är nedbrytbart men som enkelt kan komposteras. 

Tandborsten packas därför in i ett komposterbart transparent material skapat från växter. Den yttre förpackningen är gjord utav 100% återvunnet material. Dessutom så doneras en tandborste vid varenda försäljning. Dessutom ligger de i ungefär samma prisklass som konkurrenterna. Varför skulle du någonsin vilja köpa en plast-tandborste igen? Stop plastics. Be Humble.

Rabatten hos Med

s gäller till och med ikväll den 8 augusti..

 

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    tolv − 6 =

    %d bloggare gillar detta: