Medveten Konsumtion shopping

Som man bäddar får man ligga!

Som man bäddar får man ligga! Jag köper endast ekologiska sängkläder. För mig är det en självklarhet, med tanke på hur stor del av våra liv vi tillbringar i vår sängar.

Som man bäddar får man ligga!

Det finns inget skönare än att lägga sig i en nybäddad säng. Själv föredrar jag sängkläder av god kvalitet i neutrala färger som håller längre  och är bra både för miljön och plånboken. Ekologisk bomull tillverkas utan kemiska bekämpningsmedel, något som är skonsamt för både de som arbetar med bomullen och för miljön.  Traditionell bomullsodling släpper ut en stor andel bekämpningsmedel. Detta påverkar både miljön och människorna som arbetar med eller lever i områden där bomullen odlas.

Som man bäddar får man ligga! – Uppdatera era sängkläder – 30% rabatt

ICA Hemma fyller 4 år och firar det med 30% rabatt på utvalda varor (länk). Erbjudandet gäller fram till 29 oktober och för att aktivera rabatten fyller du i rabattkoden 4årskalas i kassan. Väljer du sedan att hämta upp i en Ica butik får du fri frakt!

 

 

Ovan ser ni ett urval av Icas Ekologiska bäddset. Storlek: 150×210/50x60cm. Ordinarie-pris  279kr/st med 30% rabatt blir det 195kr/st. Det finns även babyset i likadant material (Påslakanet är 100x130cm och örngottet 38x55cm) för 99kr som med rabatt kostar 69kr!

 

Underlakan av 100% ekologisk bomull.  Dubbelsäng 189kr och enkelsäng 139kr och naturligtvis även rabatt på dessa så slutsumman blir 132kr respektive 97kr! 

Sist men inte minst vill jag tipsa om att även handdukar och badlakan ingår i kampanjen. Naturligtvis är även dessa tillverkade av 100% ekologisk bomull och är GOTS-certifierade.

 

Storleken på dessa badlakan är  70x140cm. Ordinarie-pris 149kr! Med rabatt kostar de 104kr!

Hela kampanjen kan ni botanisera i HÄR

 

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    nio − ett =

    %d bloggare gillar detta: