Årets ekologiska adventskalendrar 2018 Grön jul 2018 Medveten Konsumtion

Moo Free- Vegansk, Gluten och Laktosfri – givetvis Ekologisk Chokladkalender

Moo Free en Vegansk, Gluten och Laktosfri – givetvis Ekologisk Chokladkalender från  MooFree. En  adventskalender som passar extra bra för alla som har en mejeriallergi, glutenallergi, laktosintolerans eller är veganer.Moo Free - Ekologisk, Vegansk, Gluten och Laktosfri ChokladkalenderDen fylld med glutenfri, ekologisk och veganskchoklad från Moo Free – som faktiskt smakar precis som mjölkchoklad! Komjölken är ersatt med rismjöl för att skapa en läcker, mjölkchoklad smak som inte kräver en enda ko. Denna prisbelönta, mjölkfria choklad innehåller inte ett spår av komjölk.

All MooFree choklad som är gjord i de brittiska fabrikerna är helt mjölkpris, glutenfria och sojafria miljöer Så det finns inte chans till någon allergiframkallande kontamination.

Innehåll: Kakao* [45%] (kakaosmör, kakaomassa), socker* [35%], rispulver* [20%], emulgeringsmedel (solroslecitin) & naturliga smaktillsatser.
* = Ekologisk ingrediens.

Populär ekologisk chokladkalender – Risk för att den blir slutsåld

Den här kalendern brukar sälja slut fort så vill ni knipa en är det nog läge att beställa en redan nu! Förra året var de slut i princip överallt i början av november! Och när jag letar försäljningsställen idag så ser jag att på många ställen är den redan slutsåld…

Men den finns just nu i lager hos

Kom ihåg att även adventskalendrar ska räknas in i julbudgeten. Ladda ner E-kompassens julbudget HÄR

Andra trevliga ekologiska julkalendrar 2018

E-kompassen testar och recenserar en rad ekologiska adventskalendrar. Läs tidigare inlägg i listan nedan. Listan uppdateras eftersom inläggen publiceras.

  • NABOs ekologiska krav och FSC-märkta adventskalender med Te. Läs den recensionen HÄR

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    fyra × 3 =

    %d bloggare gillar detta: