Medveten Konsumtion

Love Beauty and Planet – vegansk och klimatsmart hudvårdsserie

 Kronans Apotek har börjat sälja en hel del nya spännande hudvårdsmärken.  Bland annat  Love Beauty and Planet, och det hypade kanadensiska märket The Ordinary. En Klimatsmart hudvårdsserie, vegansk och fri från parabener och färgämnen

Jag har varit nyfiken att testa och idag slog jag till. Passade på nu när Kronans Apotek erbjuder 20% rabatt vid köp över 250kr. Detta gäller naturligtvis hela deras sortiment utom receptbelagda varor och kampanjer.

Love Beauty and Planet

Idag ska jag dock fokusera på Love Beauty and Planet. En relativt ny och klimatsmart hudvårdsserie. De använder sig av  principen “hållbarhetsdriven design” som innebär att de försöker utvärdera varje länk i leveranskedjan för att minska påverkan på planeten. Det innebär bland annat:

 • Upphandling av ingredienser på ett ansvarsfullt sätt
 • Använder ingredienser som kommer från certifierat hållbara källor
 • Fria från parabener och färgämnen
 • Flaskor av 100 % återvunnet material. Minst hälften av plasten i korkar och pumpar består av återvunnen plast.
 • För varje ton koldioxid koldioxidutsläpp till följd av produktionen och distributionen avsätter de 40 euro till en koldioxidfond som stödjer program som hjälper till att minska koldioxidutsläpp och uppmuntrar till  ökad återvinning.
 • Det är veganskt

Sugna att prova – det är ett bra tillfälle nu. 20% rabatt vid köp över 250 kr hos Kronans Apotek med koden KRONAN20 till och med den 5/2-2019. 


Nedan ser ni min varukorg:

You Might Also Like

No Comments

  Leave a Reply

  14 + elva =

  %d bloggare gillar detta: