Medveten Konsumtion

Har du någon av grejerna på den här listan?

Har du någon av grejerna på den här listan? Ja, då kan du nog räkna med att de säljs snabbt. Här är prylarna som säljer bäst just nu på Tradera just nu.Nu, när våren, förhoppningsvis, är här, är det ett perfekt läge att rensa bland dina gamla prylar. Vad säljer då bäst och trendar på Tradera? Och hur lyckas du bäst med din försäljning? Avslutningsvis får ni en kod som ger er 50% rabatt på hela 10 annonser.

Detta är populärast – just nu

Ser man till försäljningsstatistiken mellan från de tio första veckorna 2018, över flest antal sålda auktioner, hamnar barnkläder och damkläder i topp. Följt av leksaker, där Lego varit populärast tätt följt av dockskåp.

De mest eftersökta modemärkena bland dam är Odd Molly, GANT, Louis Vuitton, ACNE och Gucci.I barnklädessegmentet  toppade under perioden Mini Rodini, Polarn & Pyret, Newbie, Molo och House of Lola.

Kategorier med flest antal sålda auktioner vecka 1-10 år 2018

1. Barnkläder – kolla utbudet här just nu.

2. Damkläder – kolla utbudet här just nu.

3. Leksaker – kolla utbudet här just nu.

4. Vinyl – kolla utbudet här just nu.

5. Keramik & porslin, Svenskt – kolla utbudet här just nu.

6. Frimärken, Svenska – kolla utbudet här just nu.

7. Herrkläder – kolla utbudet här just nu.

8. Trädgård – kolla utbudet här just nu.

9. Samlarbilder – kolla utbudet här just nu.

10. DVD-filmer – kolla utbudet här just nu.

Tips inför försäljning

1. Det går oftast att sälja mer än vad man tror.

2. Det som inte har ett värde för dig har kanske ett högt värde för någon annan.

3. Tänk säsong! Nu är en bra tid att sälja prylar för trädgård, uteliv, båt och cykel. Spara snöskyffeln till första snön har landat i november.

Så får du mest betalt för dina prylar

1. Skriv en tydlig, informativ rubrik  “Grå tröja” lockar inte till samma intresse som “Superfin grå tröja i ekologisk ull. Stl 122 M i nyskick från Mini Rodini”

2. Ta flera bilder med bra ljus, både bakifrån, framifrån och närbild.

3. Välj ett utgångspris som inte är för högt. Jag brukar ha som utgångspunkt att inte sälja något som har ett slutpris på mindre än 50 kr. Det innebär en del jobba med att fota och lägga ut annonser så där går min gräns för (värt mödan). Är det värt mindre så skänker jag det hellre till välgörenhet. Fundera över vilken gräns ni själva har för att det skall kännas rimligt.

4. Var ärlig och utförlig i din annonstext: Skriv ned allt som en köpare kan tänkas vilja veta: storlek, mått, material, skötselråd, pris i handeln.

5. Tänk på att använda ord som många söker på så att fler får upp annonsen. Skriv inte bara “tröja” utan använd gärna fler ord i objektsbeskrivningen, t ex “topp”och “överdel” också. Då fångar ni in fler sökord.

Rabatt på 10 annonser

För att peppa er ytterligare kommer här en rabattkod som ger 50% rabatt på 10 annonser.

Kod: VÅRSTÄDA (giltig under perioden 2018-03-25 – 2018-04-22)

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    20 + 8 =

    %d bloggare gillar detta: