ljusglimtar i Coronatider

Ljusglimtar i Coronatider – presentkort med dubbla värdet.

Hotellbranschen har det tufft i Coronavirusets bakvatten. Branchen har aldrig varit med om något liknande. Men samtidigt tror de att det kommer något riktigt bra efter allt detta. Och att det inte är allt för långt bort!

Efter att ni hamstrat Toapapper, alvedon och handsprit är det dags att fylla på med upplevelser. Support now – Enjoy later!

Köp presentkort nu- så dubbleras värdet!

ESS – som driver Ystad Saltsjöbad, Villa Strandvägen, MJ’s, Hotel Pigalle, Hotel Bellora, Falkenberg Strandbad och Steam Hotel – har vi tagit fram ett presentkort som de kallar Dubbelt Upp! Köper du för 500 kronor, blir värdet 1000 kronor, 2000 blir 4000, och så vidare. De dubblerar alltså värdet. .KÖP DUBBELT UPP HÄR >

Presentkort med dubbla värdet – Vad gäller presentkortet på?

• Presentkortet gäller på ordinarie pris och kan nyttjas både för ditt företag och privat.
• Gäller endast nya bokningar på helgfria vardagar (alltså även fredag till lördag.
• Det gäller på hotellupplevelser på 7 olika destinationer ( Ystad Saltsjöbad, Villa Strandvägen, MJ’s, Hotel Pigalle, Hotel Bellora, Falkenberg Strandbad och Steam Hotel. )och är giltigt i 6 månader
• Gäller på ordinarie paketpriser, logi, spaentré och spabehandlingar, konferens, möten och kickoffer, samt mat på restaurang som bokas i samband med logi.

Så om ni planerar en hotellhelg när allt lagt sig lite, så är det nu ni ska passa på!

Tidigare Ljusglimtar i Coronatider från Ekompassen

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    fem × fem =

    %d bloggare gillar detta: