ljusglimtar i Coronatider

Ljusglimtar i Coronatider – årskort på Junibacken halva priset

Dagens ljusglimt – årskort på Junibacken halva priset. Junibacken är helt beroende av intäkter från sina besökare. Corona stängningen slår hårt mot dem. Nu kan ni stötta dem genom att köpa årskort till kraftigt rabatterat pris. Men ni förlorar ingenting på att de har stängt – korten börjar gälla först när ni använder dem för första gången.

Ljusglimtar i Coronatider - årskort på Junibacken halva priset
Bildkälla: junibacken.se

Gör så här- Årskort på junibacken halva priset

 • Köp årskort här.
 • Ditt årskort är digitalt och levereras på SMS och mejl. Önskar du köpa ett fysiskt kort så kan du göra det lördagar och söndagar på Junibackens terrass mellan kl. 11 och 15.

Årskortserbjudande:

 • Årskort vuxen: 295 kr (ord. 525kr)
 • Årskort barn: 250 kr (ord.435)
Ljusglimtar i Coronatider - årskort på Junibacken halva priset
Bildkälla: junibacken.se

Årskort pensionär

Är du pensionär och vill ta med dig barnbarnen till Junibacken så finns det fiffiga årskortet Pensionär. Det ger dig som är  pensionär och ett barn fri entré under ett helt år för 599 kr. Vill du ta med dig två barn istället, så kostar det 699 kr, och för 799 kr gäller kortet för dig och tre barn. Årskort pensionär är personligt för dig, men inte för barnen. På så sätt kan barnbarnen turas om att få gå med! Kortet gäller mot uppvisande av pensionärsintyg.

 • Årskort pensionär 1 barn: 295 kr (ord 595kr)
 • Årskort pensionär 2 barn: 345 kr (ord 699kr)
 • Årskort pensionär 3 barn: 395 kr (ord 799kr)

Årskort gäller som entrébiljett under ordinarie öppettider och ger dig 15% rabatt på böcker till ordinarie pris i deras bokhandel. Kortet är personligt och ger dig fritt antal besök under 12 månader från första besöket.

Tidigare Ljusglimtar från E-kompassen

You Might Also Like

No Comments

  Leave a Reply

  fem × 2 =

  %d bloggare gillar detta: