Om E-kompassen

Hjärtligt välkomna till E-kompassen. En grön blogg med fokus på att alla kan skapa en hållbar livsstil oavsett ekonomi. Klimatsmarta tips som främjar båden plånbok och miljö.

E-kompassen logga. Grön blogg om hållbar livsstil

Jag fokuserar även på konsumentmakt. Vår tids Klimathot går nämligen att avvärja. Och det är lätt. All teknik finns, alla pengar finns och vi har fortfarande tid.   Men det sker inte av sig självt. Världens näst starkaste krafter kommer nämligen göra allt för att det inte ska ske, de stora pengarna är idag fossila och smutsiga,  de stora ägarna lever på förstörelse. De ansvariga är rädda för den kris de skapat, så rädda att de förnekar den. Och de är livrädda för   förändring eftersom varje förändring minskar deras makt.

Näst starkaste… Vem är starkare? Ja, det är du. Och miljoner du. Många miljoner som du. Vi som har fått se klimatrörelsen  födas, en historisk vändpunk som skapat oroliga kommunledningar och parlament som inte längre vågar blunda.  Nu slutar vi vara barn och tar vårt ansvar. Vilket barnen redan visat oss är fullt möjligt.

Välkomna att följa med på min resa och mot ett bättre jag, en tjockare plånbok, medvetnare val, hållbarar livsstil och en grönare värld. Tillsammans är vi starka!

Personen bakom E-kompassen är en fembarnsmamma som älskar fotografering, familjetid och struktur och som brinner för hållbarhetsfrågor.

E- kompassen finns både som blogg, Facebookkonto @ekompassen och Instagramkonto, @ekompassen. I bloggen kommer dagligen tips på medvetna konsumentval, hållbara erbjudanden och klimatsmarta tips. Medan jag På Instagram varje dag reflekterar över ett väl valt klimatrelaterade hållbarhetsfrågor.

E-kompassen klimatsmarta tips

Som extra service har E-kompassen en egen E-butik “The good store” där ni kan hitta klimatsmarta produkter som jag tipsar om i bloggen. Denna butik är under uppbyggnad. 

E-kompassen innehar F-skattsedel

Företag som vill samarbeta med mig kontaktar mig enklast via E-mail?

Lotten Kolb

info@ekompassen.se

Jag erbjuder:

  • Sponsrade inlägg på Ekompassen.se
  • Sponsrade inlägg på Instagram @Ekompassen
  • Produkttester
  • Ambassadörskap
  • Pressevent

Har ni egna önskemål så tveka inte att höra av er angående dessa – det mesta är genomförbart. Kravet för samarbete är att det ligger inom bloggens värderingar.Personen bakom E-kompassen är en fembarnsmamma som älskar fotografering, familjetid och struktur. 

    %d bloggare gillar detta: