E-kompassen – en klimatsmart blogg

Hjärtligt välkomna till en klimatsmart blogg. Här bjuder jag på ett uppdukat smörgåsbord av tips och erbjudanden som främjar både plånbok och miljö. Alla kan, oavsett ekonomisk situation, skapa en hållbar livsstil

.

En klimatsmart blogg bidrar till konsumentmakt

Dagens Klimathot går att avvärja. Faktum är att det är ganska lätt. All teknik finns, alla pengar finns och vi har fortfarande tid. Problemet är att de ansvariga är rädda för den kris de skapat, så rädda att de förnekar den. Alltså krisen fortskrider eftersom varje resultat förändring i rätt riktning minskar deras makt. Det är resultatet av att de stora pengarna i världen är fossila och smutsiga. Och ägarna lever på förstörelse.

Skapa en hållbar livsstil utan Hållbar livsstil.

Vem är starkare än dessa kostymklädda män? Ja, det är du. Och miljoner du. Många miljoner som du. Vi som har fått se klimatrörelsen  födas, en historisk vändpunkt som skapat oroliga kommunledningar och parlament som inte längre vågar blunda.  Vi måste ta vårt ansvar. Vilket barnen redan visat oss är fullt möjligt.

Bild av bloggens författare. E-kompassen. Välkomna att följa en klimatsmart blogg . En resa med mot ett bättre jag, en tjockare plånbok, medvetnare val, hållbarare livsstil och en grönare värld. Tillsammans är vi starka!

Personen bakom E-kompassen är en fembarnsmamma som älskar fotografering, familjetid och struktur och som brinner för hållbarhetsfrågor.

Välkomna att följa med på min resa och mot ett bättre jag, en tjockare plånbok, medvetnare val, hållbarar livsstil och en grönare värld. Tillsammans är vi starka!

Tips och erbjudanden och medvetna val

Ekompassen finns på fler kanaler. Ni kan enkelt följa oss på Facebook och Instagram.

I bloggen kommer dagligen tips på medvetna konsumentval, hållbara erbjudanden och klimatsmarta tips. På Instagram reflekterar jag dagligen över klimatrelaterade hållbarhetsfrågor.

E-kompassen klimatsmarta tips

Jag erbjuder:

  • Sponsrade inlägg på Ekompassen.se
  • Sponsrade inlägg på Instagram @Ekompassen
  • Produkttester
  • Ambassadörskap
  • Pressevent
  • E-kompassen innehar F-skattsedel

Företag som vill samarbeta med mig kontaktar mig enklast via E-mail info@ekompassen.se

Har ni egna önskemål så tveka inte att höra av er angående dessa – det mesta är genomförbart. Kravet för samarbete är att det ligger inom bloggens värderingar.

    %d bloggare gillar detta: