Föräldraskap

Gratis aktiviteter under Sverigedagarna 2019

I helgen anordnas Sverigedagarna 2019 på Djurgården i Stockholm. Det anordnas Massor av gratisaktiviteter. Bland annat ordnas en PEP – helg 24 – 26 maj i anslutning till området.

Sverigedagarna 2019 översiktbild av området
Bildkälla:Sverigedagarna.se

PEP – helg 24 – 26 maj!

Organisationen Pep bidrar genom att arrangera en PEP-helg under Sverigedagarna. Tillsammans med sina samarbetspartners erbjuder de gratis prova-på-aktiviteter och spännande tävlingar vid Galärparken.

Peppdagarna 2019 aktiviteter
Bildkälla: sverigedagarna.se

BAUHAUS-galan Kids Tour

BAUHAUS-galan Kids Tour är en prova-på-verksamhet där barn i åldern 4–15 år får prova friidrottsinspirerade aktiviteter som trekamp där en friidrottsbana ingår. Friidrottsbanan innehåller både traditionella och nya hinder där det gäller att ha spänst, styrka, balans och snabbhet. Övriga grenar i trekampen är höjd och längd utan ansats. Under Sverigedagarna 24 – 26 maj finns BAUHAUS Kids Tour på plats i Galärparken.

Utmana dig själv och andra i deras turnerande friidrottsbana. Kom själv eller ta med dina kompisar på en superhäftig och inspirerande upplevelse! Föräldrar, familj, släkt och vänner är givetvis välkomna att heja! Det behövs ingen föranmälan utan ställ dig i kö utanför vårt BAUHAUS-tält vid friidrottsbanan så kommer vår personal och hjälper dig fram till startlinjen. Och sa jag det… jo det är kostnadsfritt!

Provpaddla din favorit!

Även i år bjuder Sverigedagarna på provpaddling av både kajaker och SUP. Det finns en mängd olika kajakmodeller på plats och det finns något som passar alla. Både barn och vuxna. 

Ladda ner Sverigedagarnas app

Appen är utformad för att hjälpa dig som besökare att hitta
det du letar efter på Sverigedagarnas eventområde.
Ta del av aktuella tävlingar, vilka företag som ställer ut, programpunkter samt mässerbjudanden direkt i appen. I appen hittar du också praktisk information om t.ex. vägbeskrivning till Sverigedagarna, öppettider, var du hittar toaletter mm.

Sverigedagarna 2019 prova på aktiviteter - enhjuling
Bildkälla: Sverigedagarna.se

Ladda ner Sverigedagarnas APP så får du de senaste nyheterna om vad som händer på Sverigedagarna direkt till din mobil. Finns i både App Store och Google Play. Tryck på ikonerna nedan så länkas ni till Sverigedagarnas App.

Mer intressanta aktiviteter i helgen

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    18 + 4 =

    %d bloggare gillar detta: