Artiklar Föräldraskap

Gratis sommaraktiviteter 2018 – Aktivitetsfestivalen Street Pep

Gratis sommaraktiviteter 2018 – Aktivitetsfestivalen Street Pep. Den 11- 15 juni anländer denna aktivitetsfestival till Dalenparken i Enskededalen. En festival för unga där deltagarna har en palett av passioner och aktiviteter att testa och förhoppningsvis fastna för. Bakom initiativet står Fryshuset i samarbete med Generation Pep. Det är gratis. Ingen föranmälan krävs. Kom och gå som ni  vill.

Street Pep är ett kostnadsfritt mobilt aktivitetscenter.  Syftet är att så många som möjligt av de som besöker Street Pep ska hitta en aktivitet som de sedan erbjuds möjlighet att fortsätta med via lokala föreningar. Fokus ligger i ett första skede på streetsport såsom streetbasket och pannafotboll. Festivalen kommer även erbjuda kulturella aktiviteter såsom musik, dans och socialt engagemang.

Aktuella Datum och platser:

 • Enskededalen 11-15 juni
 • Högdalen: 18-21 juni

Aktivitetsfestivalen Street Pep – Några korta:

 • Det är kostnadsfritt
 • Ingen föranmälan krävs
 • Kom och gå som du vill

Street Pep är ett samarbete mellan initiativtagaren Fryshuset och Generation Pep, med Volvo Group som möjliggörare. Street Pep har även möjliggjorts tack vare stöd från Gålöstiftelsen och ICA Stiftelsen. Uppdragsgivare är Enskede-Årsta-Vantörs stadsdelsförvaltning. Ett antal av Generation Peps partners kommer bidra på plats.

Mer information hittar ni på  instagram @street_pep

Eller på  hemsidan https://fryshuset.se/fryshuset-stockholm/street-pep/

 

You Might Also Like

No Comments

  Leave a Reply

  fyra − ett =

  %d bloggare gillar detta: