Dagens Deal

Gratis reflex direkt till din brevlåda – beställ hos Agria

Skicka reflexogram till dig själv eller en annan djurägare på agria.se. Att delta i denna kampanj och skicka en reflex är helt kostnadsfritt. Beställ HÄR så kommer en Gratis reflex direkt till din brevlåda.

Gratis reflex direkt till din brevlåda i denna kampanj. . Skicka reflexogram kostnadsfritt.
Bildkälla: Agria.se

Gratis reflex – Skicka en hälsning i höstmörkret

Allt du behöver göra när för att delta i denna kampanj är igång att gå in på agria.se, välja vilken vän du vill skicka ett reflexogram till och klicka på ”skicka”.

Så gör du

 1. Fyll i namnet och adressen till den person du vill skicka en reflex till i formuläret nedan. Vi behöver både förnamn, efternamn samt gatuadress, postnummer och postort. 
 2. Klicka på “Skicka”.
 3. Vi skickar ett brev med en fin reflex som gör att din vän syns bättre i mörkret. Det tar ungefär fyra dagar innan brevet landar i din väns eller i din egen brevlåda. 
Allt du behöver göra när för att delta i denna kampanj och få en gratis reflex är att gå in på agria.se, välja vilken vän du vill skicka ett reflexogram till och klicka på ”skicka”.
Photo by Marko Obrvan on Pexels.com

Livsviktigt att komma ihåg reflexerna

Utan reflexer syns människor och djur dåligt under årets mörka månader. Försök därför att sträva efter att ha reflexer eller lampor väl synligt både på dig själv och ditt husdjur. Om din hund kommer loss ur kopplet, din katt kilar över en trafikerad väg eller din häst tar sig ur hagen är det livsviktigt att den syns på långt håll. Utan reflexer räknar man med att ett mörkt djur eller en mörkklädd djurägare inte syns förrän på 25 meters avstånd. Har du däremot en bra och synlig reflex kan en bilförare istället se dig på över hundra meter.

Fler intresanta artiklar från E-kompassen

You Might Also Like

No Comments

  Leave a Reply

  fem × fyra =

  %d bloggare gillar detta: