Dagens Deal

Dagens Deal – Gratis hund och kattmat

Gratis hund- och kattmat! Har ni husdjur hemma så är detta erbjudande värt att haka på. Det är bonuskort.se som med sitt samarbete med Tree of Pets som bjuder på 100kr (ingen krav på köpesumma- ni kan handla helt gratis för era 100kr) för nyregistrerade kunder. Bonuskort.se är kopplat till följande märken:

Det är nästan för bra för att vara sant. Men om ni använder koden PAFTT när ni registrerar er så får ni 50 + 100 kr att använda i zoobutiken på ovan nämnda produkter. Jag har köpt både kattsand och hundmat gratis.

Gör så här:

  • Registrera er HÄR. Det är helt gratis och utan förpliktelser.
  • Kontrollera att kampanjkoden PAFTT  är förifylld- annars fyller ni enkelt i den.
  • Medlemskapet är helt digitalt. Det enda ni behöver göra är att uppge er registrerade e-postadress i butiken ni väljer att handla i.Summan på 100kr Rabatten gäller på 1 vara/ köp. Ni kan inte köpa 2 mindre förpackningar för tex 75 kr/st. (då får ni bara rabatt på 1 produkt) köp i så fall 1 större förpackning för 150kr. Det finns inget krav på köpesumma så ni kan nyttja hela summan. Ni kan naturligtvis köpa något för tex 75kr och nästa gång ni handlar kan ni nyttja era kvarvarande 25kr.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    4 × tre =

    %d bloggare gillar detta: