Dagens Deal

Bokat 7 x Tur och Retur till Gran Canaria gratis!

Bokat 7 x Tur och Retur till Gran Canaria gratis! Helt otroligt. Det fanns resor kvar på sportlovet till bra pris. Det brukar vanligtvis vara dyrt att boka resor på lov – men Ving hade flygstolar kvar så jag slog till! Summan blev 10.500kr och det hade jag i presentkort som jag sparat ihop från mina panelundersökningar! Många bäckar små har genererat i presentkort som nu bytts in mot en resa! Det finns massvis med paneler. Men jag rekommenderar att man håller sig till några få och är mer aktiv på dessa – istället för att ”hatta” runt i många olika paneler.Jag har valt ut de tre som jag anser ger mest belöning för tiden man lägger ner. Generellt gäller att undersökningarna utförs online och att varje undersökning resulterar ett antal poäng som sedan kan  bytas in mot presentkort eller produkter.

Att tjäna pengar på undersökningar online är faktiskt väldigt enkelt. För många kan det verka konstigt att du kan få pengar för att ge din åsikt i betalda undersökningar, men det finns en bra anledning.Din kunskap och din åsikt är guld värd för moderna företag, eftersom ökad kunskap om kunderna och potentiella kunder är till stor hjälp för företagen. Tycker ni det känns motigt att göra en undersökning – passa på att göra en undersökning när ni pendlar till jobbet, väntar på bussen eller på något annat sätt ändå måste  fördriva tiden.

Få presentkort och produkter gratis! Topp 3 Undersökningspaneler

 1. En Guide och en Inbjudan till M3 Panel

 • Ni anmäler er  HÄR. Gratis och utan förpliktelser.
 • När ni får e-postinbjudan för en undersökning, kommer det att framgå ungefär hur många minuter ni bör räkna med att spendera på enkäten. Ni väljer själva om ni vill göra enkäten eller inte.
 • Varje gång ni gör en undersökning, kommer ni att tjäna poäng. Dessa poäng kan sedan bytas ut mot presentkort, poster i lotterier, doneras till välgörenhet eller andra produkter.
 • Antal poäng per undersökning varierar mellan 25 och 500. Du får 25 poäng om det visar sig att du klickat på en undersökning där du inte tillhör rätt målgrupp och upp till 500 poäng för en fullföljd undersökning.
 •  M3 Panel betalar bra i förhållande till den tid ni spenderar. Ni kan enkelt och snabbt göra tillräckligt med poäng för att begära ett presentkort.

Intresserad av att gå med i M3 panel? Ni hittar en inbjudan HÄR

 

 2. En Guide och en Inbjudan till YouGove

 1. Anmäl dig genom att klicka HÄR. Använder ni denna länk så får ni 100 poäng i startbonus.
 2. Fyll i registreringsformuläret.
 3. Därefter får du ett e-postmeddelande för aktivering av ditt konto till den e-postadress som du har angett. Klicka på länken för att aktivera ditt medlemskap.
 4. Gå till YouGoves hemsida och Logga in på ”Mitt YouGov”
 5. Invänta undersökningar .YouGov väljer ut deltagarna till undersökningarna, vilket innebär att det varje gång bara är en viss del av panelen som bjuds in. Detta görs för att få en så korrekt representation som möjligt av den befolkning som ska undersökas. Hur ofta du blir inbjuden är därför en fråga om sannolikhet. Bland de personer som uppfyller de fastställda kraven väljs de deltagande personerna ut slumpmässigt. Blir ni inbjudna kommer det ett mail till er registrerade E-post adress.
 6. Varje gång ni har deltagit i en undersökning belönas du med poäng. Antalet poäng beror på undersökningens längd.

Dessa poäng kan ni handla presentkort för i deras premiebutik.

Det är gratis att gå med i Yougove och som panelmedlem är ni inte förpliktigade att besvara de undersökningar som ni blir inbjudna till, utan ni väljer själva från gång till gång om ni vill vara med eller inte. Ni kan själva ändra frekvensen på utskicken i inställningarna under ert konto. Vill ni ha många undersökningar eller kanske bara några om året – välj själv! YouGove garanterar alltid att panelmedlemmarna är fullständigt anonyma när de deltar i undersökningar. Inga av de svar som du uppger i samband med en undersökning kan kopplas till dig som person.

 

3. En Guide och en Inbjudan till GFK – konsumentpanel.

GFK består av ca 3 000 rapporterande hushåll, som varje vecka registrerar sitt hushålls inköp av dagligvaror. Detta sker med hjälp av en scanner eller med GFKs app.

Vem som helst kan gå med i panelen, när som helst under året -men det krävs en inbjudan – den kan ni få av mig genom att Maila för och efternamn till info@ekompassen.se och ange GFK-panelen som rubrik.

Hur går det till?
Varje vecka scannas streckkoderna på de dagligvaror som hushållet köpt. Dessa skickas automatiskt till en inköpsdagbok på nätet där man sedan anger när och var man handlade samt vad man betalade för varorna.

Få fina premier!
För varje vecka hushållet registrerar sina inköp erhålls poäng. Möjlighet att samla extrapoäng finns. Poängen bytes in mot fina premier i GFK:s premiebutik som har öppet 4 gånger om året. Här hittar ni allt från elektronik, presentkort och inredning. Ju längre tid du är med, desto lyxigare premier kan ni hämta ut.

Vem har nytta av dina inköp?
Tack vare rapporteringen, kan uppdragsgivarna följa trender på marknaden. Ni är alltid anonyma mot deras uppdragsgivare.

Nu är det bara att tuta å köra!

You Might Also Like

No Comments

  Leave a Reply

  17 + 18 =

  %d bloggare gillar detta: