Artiklar

Visste du att man kan söka jobb helt automatiskt?

Visste du att man kan söka jobb helt automatiskt? Det finns 8000 lediga jobb i Stockholm….eller? Lediga jobb här, lediga jobb där, lediga jobb överallt. Nu vet säkert de flesta att dessa ca 8000 lediga jobb inte är jobb som är lediga just för dig. Om man bryter ner detta antal lediga jobb i den jobbkategorin just du vill söka så är det nog antagligen mycket färre. Men jobbannonser är bara jobbannonser. Alla vet vi att varje företag inte anställer varje person som ansöker till dem. Det vore minst sagt naivt att tänka annat. Jobbsökande är psykiskt påfrestande. Därför tipsar jag idag om en tjänsten AutoJob  som söker jobb åt er helt automatiskt!

 

Det finns många alternativ att välja mellan när man tar sig åt uppgiften att söka jobb. Man kan registrera sig på Arbetsförmedlingen, vänta på jobb som man… kanske gillar. Men med dagens teknologi finns en smartare väg att gå.  Nedan kan ni se en jämförelse mellan  Autojob och Arbetsförmedlingen.

Visste du att man kan söka jobb helt automatiskt?

De fiffiga är, att ni genom mitt samarbete med Autojob, kan testa tjänsten i en månad för 10kr och se om den passar er. Deras normala taxa är 199kr i månaden. Men vem vet kanske räcker det med en månad…innan ni har drömjobbet 😉 Du  har rätt att avsluta ditt medlemskap innan provperiodens slut och betalar då inte mer än 10kr! Så våga prova – ni har inte många kronor att förlora men ett jobb att vinna!

Sök jobb automatiskt – gör så här:

 • Registrera er HÄR
 • Efter registrering laddar du upp ditt CV och ett personligt brev på plattformen, du ta hjälp av deras skräddarsydda mallar om du föredrar det.

 • Sedan är du redo att söka lediga jobb automatiskt. Du väljer din yrkeskategori och sökmetod, antingen söker du till alla yrken i kategorin eller väljer själv vilka lediga jobb som du tror passar dig. Sedan söker du alla dessa jobb på en gång. Mer effektivt kan det inte bli!
 • Under ”Mina ansökningar” så ser du alla jobb som du sökt till.
 • Autojobb har vi ingen bindningstid. Testa 1 månad för 10kr. Vill ni inte fortsätta avslutar ni med ett enkelt knapptryck online.

Lycka Till!

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

  Leave a Reply

  3 + 19 =

  %d bloggare gillar detta: