Artiklar Föräldraskap

Umgås över generationsgränserna – gratis inträde

Leksaksmuseet Bergrummet har är ett unikt museum på Skeppsholmen. Utställningen visar en Samling på drygt 40.0000 leksaker. Prylar från 1600-talet fram till idag. Förutom leksaker innefattar utställningen en unik samling serie-original från både svenska och utländska konstnärer.

gratis inträde

Det här blir en mötesplats för generationer med fokus på besökarupplevelsen. Barn, föräldrar, mor- och farföräldrar ska kunna stå vid samma monter och få olika information som intresserar och engagerar

Gratis inträde på tisdagar

Leksaksmuseet riktar sig till besökare i alla åldrar. De värnar om att umgås över generationsgränserna och bjuder därför på inträdet om man kommer tre personer från tre generationer och besöker dem på tisdagar. 

Umgås över generationsgränserna. Leksaksmuseet Bergrummet erbjuder fritt inträde varje tisdag om man kommer

Vårutställningen – Barbie

Huvudpersonen i Bergrummets vårutställning är den evigt ungdomliga, alltid trendiga, egensinniga och karriärbyggande 60-åringen Barbie.

Utställningen genomförs i samarbete med Barbieringen och pågår 8/3 – 1/6 2019. I utställningen finns orörda samlarobjekt sida vid sida med närmast sönderlekta gamla favoriter, och alla är lika fantastiska.

Barnen får leka och möblera om i flera hus på Dockhusgatan och även klä ut sig så som man vanligtvis gör med dockorna. Vilken lycka!

Mer information

Läs E-kompassens artikel om Barbiedockors värde

Läs mer om Bergrummet på deras hemsida HÄR

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    sexton + femton =

    %d bloggare gillar detta: