Artiklar

Tre tips för fotoboken och två bra erbjudanden

Låt inte dina foton ligga gömda på hårddisken. Gör en fotobok av dem! Under det senaste åren har jag helt övergett vanliga bildutskrifter i storlek 10×13. De blir ändå bara liggande i osorterade travar, trots höga ambitioner om att en dag få in dem i album. Istället gör jag fotoböcker. Det är min nya hobby. Det blir i snitt en i månaden. Tema och innehåll varierar friskt.
tips för fotoboken

Jag letar inte alltid efter motiv – jag letar berättelser. Jag funderar inte slaviskt på vilken som är den finaste bilden  utan snarare på hur jag skapar den bästa berättelsen.
Gör en Fotobok
Så prova att sluta leta motiv – börja leta berättelser!

Tre tips för fotoboken

  • Tänk på berättelsen. Fundera en stund på i vilken ordning bilderna ska ligga för att boken verkligen ska berätta din berättelse och skapa intresse för den som tittar. Behöver de verkligen ligga kronologiskt?
  • Variera. Det känns härligt och livfullt om du varierar designen på bokuppslaget, likväl som innehållet på bilderna. Som att ha en stor bild på hela vänstersidan och fyra mindre bilder på högersidan.
  • Glöm inte text. Text kan tillföra något till bilden. Det behöver inte finnas till varje bild utan kan dyka upp lite då och då som ett upplysande inslag.

Erbjudanden och aktuella Kampanjer

 • myFujiFilm erbjuder mellan den 10 – 16/9 30% på hela sitt sortimentet använd rabattkoden superweek37 . Kolla in utbudet HÄR
 • Ica foto. En gratis fotomugg med koden SEENKELMUGG. Beställ HÄR enkel fotomugg med koden SEENKELMUGG

You Might Also Like

No Comments

  Leave a Reply

  19 − femton =

  %d bloggare gillar detta: