Artiklar

Toys R Us och BR tömningsrea

Denna vecka kan det bli ett sällan skådat fyndläge på leksaker. Den danska leksaksjätten Top Toy som driver både Toys R Us och BR  begärdes i konkurs den 29 december laddar för en eventuell tömningsrea.

Rean kan ställas in 

I Danmark blir det av allt att döma ingen rea. Under torsdagen stängde alla Top Toys affärer i Danmark efter att konkursförvaltaren inlett förhandlingar med möjliga köpare av kedjans danska del. Hittills är det ingen som har lämnat bud på eller visat intresse för den svenska delen av Top Toy.

Green energy key with leaf icon on laptop keyboard. Included clipping path, so you can easily edit it.

Om en köpare dyker upp kan det innebära att rean ställs in även i Sverige. Konkursförvaltarnas uppdrag är att få ut så mycket pengar som möjligt från bolaget. Om en köpare bjuder mera än vad en rea beräknas ge kommer de att sälja, om en rea beräknas vara det mest inkomstbringande blir det rea i stället, Därför kan de inte ge besked om vilken dag en eventuell rea startar. Men blir det en rea så blir den denna vecka!


Halva priset på leksaker

Halva priset på alla leksakerna – till att börja med sedan sänkes priserna vart efter. Tanken är att vi ska sälja allt, men när det inte är lönsamt längre stängs affärerna. Rean kommer inte att vara online.

Om rean blir av så får de som vill göra fynd får vara lite snabba. Allt kommer att säljas på rean, även attraktiva produkter som Lego och dataspel.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    tre + tretton =

    %d bloggare gillar detta: