Artiklar

Mina charmtroll har anlänt…muminmuggar

Mina Charmtroll har anlänt. Mina muminmuggar som jag beställde den 9 augusti har äntligen kommit. Läs artikeln om den unika muggen som bara fanns till försäljning den 9 augusti HÄR .

Muminmuggarna har blivit ett populärkulturellt fenomen och samlarobjekt. Trenden i muggsamlandet syns tydligt på auktionssajter och sociala medier.  Över hela världen samlar människor på de trollbeprydda muggarna. Efter att folk stått i kö hela natten för att köpa den senaste muggen i serien är intresset för muminmuggarna större än någonsin.

Den här senaste muggen, ”Mumindagen”, såldes under endast 24 timmar den 9 augusti. Då kostade den 299 kronor och körerna ringlade sig runt kvarteren i både Finland och Sverige.Ett dygn senare hade 180 muggar sålts på Tradera för i snitt 1 174 kronor. De dyraste såldes för 3 400 kronor.

De muminmuggar, ett 20-tal, som finns att köpa i vanliga affärer är i dag inte värda mer än det som står på prislappen. Då och då tas någon mugg ut produktion och någon ny tillkommer. Varje år sedan 2006 kommer en sommar- och en vintermugg som bara säljs under en säsong. Ibland tillverkar Arabia också speciella jubileumsmuggar. Det är bland de här utgångna och exklusiva muggarna som guldklimparna finns.

Muminmuggar för dig som vill börja en egen samling:

Känner ni er sugna på att komma igång med en egen samling så kan jag rekommendera er att titta in hos Cervera som denna helg ger er 20%  20muggar  på flera av de populära muggarna. Det rabatterade sortimentet hittar ni HÄR.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    tio + 2 =

    %d bloggare gillar detta: