Artiklar Medveten Konsumtion shopping

Julstäda Grönt – en renare jul för både er och miljön!

Julstäda Grönt – en renare jul för både er och miljön! Jag veta att många av er är intresserade av att leva mer hållbart.  Ekologisk mat och naturliga hudvårdsprodukter brukar vara det självklara valet för många. Men när det kommer till städning och rengöring av hemmet är man oftast inte lika noga. En anledning till detta är förmodligen att de vanliga matvarubutikerna inte erbjuder något bra utbud av dessa produkter. Men det finns bra alternativ – men man får leta på nätet. Men ni som läser min blogg har tur – jag har gjort det jobbet åt er och dessutom hittat bra priser! Så nu finns det ingen ursäkt att skjuta på julstädningen…beställ produkter idag och städa till helgen 😉

Julstäda Grönt - en renare jul för både er och miljön!

 

Julstäda Grönt –  Varför ekologiskt?

Traditionella rengöringsmedel innehåller miljöskadliga kemikalier. Och ärligt tala  hur bra är det för våra barn och husdjur att busa runt på ett  golv städat med hälsovådliga kemikalier? Dessa kemikalier följer sedan med avloppsvattnet ut i våra vattendrag…och  vattenorganismerna utsätts för kemikalierester som inte våra reningsverk kan ta hand om. Hemma hos oss har jag en längre tid använt produkter från Lilly´s Eco Clean. Ekologiska städprodukter som gör rent hus utan skadliga kemikalier!

 

Julstäda Grönt - en renare jul för både er och miljön!

 

Bodystore har upp till 20% rabatt på ekologiska städprodukter från bland annat Lilly´s Eco Clean. Denna rabatt kan ni även kombinera med en rabattkod som ni hämtar hem hos LetsDeal. Denna kod ger er ytterligare 25% rabatt på köp över 400kr.

Har ni inte testat ekologiska städprodukter tidigare rekommenderar jag varmt detta städpaket från Lilly´s Eco Clean –  då får ni med allt ni behöver för en ren grön jul.  Jag tror ni kommer att bli överraskande nöjda… Läs mer om städpaketet HÄR

 

Julstäda Grönt – en renare jul för både er  och miljön! Dubbel rabatt – instruktion

 1. Besök LetsDeal  sök upp dealen från Body Store.
 2. Klicka på köp dealen (dealen är gratis – ni betalar ingenting) ni får nu en rabattkod. Anteckna den.
 3. Gå till Body Store
 4. Beställ ett Städpaketet (eller något annat). Städpaketet är nedsatt från 404kr till 324kr.
 5. Lägg till något mer så att slutsumman blir över 400kr. Jag lade till galltvål (Den hittar ni HÄR). Även denna nedsatt 20%.
 6. Gå till kassan
 7. Ange nu er rabattkod som ni fått från Lets Deal och Simsalabim nu har ni fått ytterligare rabatt på redan nedsatt produkter.

Nedan ser ni min kundkorg!

På återseende!

You Might Also Like

No Comments

  Leave a Reply

  fyra × 4 =

  %d bloggare gillar detta: