Artiklar

Gratis boxar, väskor och bags till blivande föräldrar

Gratis boxar, väskor och bags till blivande föräldrar. Det finns många företag som erbjuder blivande föräldrar gratis babyprodukter i hopp om att de ska gilla just deras produkter och förhoppningsvis fortsätta att köpa dem tills deras barn är stora. Produkterna är ofta samlade i en box, väska eller bag och innehåller praktiska saker för både mamman och den nyfödda bebisen.

Här har jag listat de olika boxar, väskor, bags och andra erbjudanden som blivande föräldrar kan hämta ut gratis. Har ni andra tips på produkter man kan få gratis, eller nästan gratis, som gravid eller nybliven förälder, så lägg gärna en kommentar.

Observera att innehållet i boxarna och väskorna kan skilja sig något från vad vi presenterar här då företagen ofta uppdaterar sina erbjudanden och produkter löpande.

 

Gratis boxar, väskor och bags till blivande föräldrar

 • Allt För Föräldrar – Gratis gravidpaket Innehåller värdecheckar och erbjudanden till gravida och nyfödda bebisar. Just nu  finns en värdecheck på en valfri body från KappAhl i 100% ekologiskt bomull och 25% rabattkupong på valfritt damplagg hos KappAhl, tidningen Föräldraguiden Gravid och ett flertal varuprover.

 • BabyBox . Hos Apoteksgrupppen, Lloyds Apotek och Babyproffsen får ni en BabyBox® vardera.  När ni  beställt era BabyBoxar® HÄR  hämtar ni ut dem gratis – 3st en hos Apoteksgruppen, en hos Lloyds och en hos Babyproffsen. Tänk bara på att hämta dem senast 3 månader efter att ditt barn är fött. Endast en beställning per hushåll.

 

 • Libero Startbox. Allt du behöver göra för att få din Startbox är att vara medlem i Liberoklubben och registrera graviditeten. Logga in i  Liberoklubben, kontrollera att dina kontaktuppgifter är aktuella och registrera eller uppdatera din graviditet. L gom till förlossningen får du ett mejl om att Startboxen är på väg. Inom några dagar får du ett sms med en mobilkupong. Gå till förbutiken på valfri ICA Maxi Stormarknad. Visa upp din mobilkupong och Startboxen är din.
 • Apotek Hjärtats startbox .  Gratis för dig som är blivande förälder och medlem i Klubb Hjärtat. I startboxen hittar du fina produkter för dig och din nya bebis. Du får även fina varuprover samt rabattkuponger på produkter hos oss på Apotek Hjärtat som du kan behöva under den första bebistiden. Med i startboxen finns även ”Lilla Hjärtat”, en bok för nyblivna föräldrar.

Gratis boxar, väskor och bags till blivande föräldrar – Gratisprover och rabatter

 

 

 • Bli medlem i Min Nestlé Klubb och beställ smakprover på deras produkter. Just nu kan ni beställa smakprov på dessa produkter

 

 • Semperklubben   är helt kostnadsfri och som ny medlem får ni en  praktiska vällingburk, den beställs per automatik och skickas till dig om ca 2-3 veckor. Max 1 vällingburk per hushåll.

 

 • Babycard –  Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.
 • Baby to be. Ni registrerar er och får då förutom olika erbjudanden också en gratis napphållare från Geggamoja. Erbjudandena innehåller bl.a. en gåva värd 300 kr då du handlar något från Sveabarn. Det ingår också ett helt gäng med rabattkoder på olika babyprodukter som säljs via Sveabarn.

 • BabyBag. Ett flertal förlossningar, BB och MVC över hela landet erbjuder en gratis babybag. Fråga personalen om just din vårdenhet har en BabyBag med information och produkter som du kan ta med dig hem. Det går inte att beställa en BabyBag privat.

Gratis boxar, väskor och bags till blivande föräldrar – Gratisprover och rabatter – Nästan Gratis

Boxen från Kronans Apotek är inte gratis men erbjuds till ett kraftigt rabatterat pris om 199 kr samtidigt som produkterna i boxen tillsammans normalt kostar 476 kr (dvs. närmare 60% i rabatt). Den beställer ni HÄR.

You Might Also Like

No Comments

  Leave a Reply

  elva + 20 =

  %d bloggare gillar detta: