Artiklar shopping

Ekompassens Julklappstips – böcker från Plusbok

Dags för E-kompassens julklappstips. Kommer ni ihåg Bokklubben Plusbok som jag skrivit om tidigare?Jag utnyttjade min gratis vecka där man kan beställa 2 böcker till deras  smått otroliga priser. Jag blev så nöjd att jag fortsatt att vara medlem. Jag har gjort tre monsterbeställningar på böcker denna månad…allt för att utnyttja denna extra månad maximalt…den 25 december förnyas medlemskapet och då tänkte jag pausa detta. Man har ingen bindningstid, vilket gör det möjligt att säga upp/pausa medlemskapet när man vill. Nu har jag fixat böcker för hela vintern – i vår återaktiverar jag medlemskapet och gör en ny MEGA-beställning. Men medlemsavgiften då? Ja den tjänade jag in redan på första boken….

ekompassens julklappstips

och så dessa…

Ekompassens Julklappstips - böcker från Plusbok

Alltså…kolla in priserna nedan

876kr för allt detta- det tycker jag är ett kap! Min bokslukande dotter var mycket nöjd!

 

Plusbok.se har utvecklat ett helt nytt sätt att köpa böcker och engagera bokälskare. Priset på den fysiska boken har börjat stiga i och med att de nu finns otaliga andra sätt att läsa på. På plusbok tror man fortfarande på boken och har nu tagit bort det ekonomiska hindret. Då detta är en bokklubb behöver man bli medlem för att kunna köpa böcker. Under första veckan är medlemskapet gratis och efter det betalar man 99 kronor varje månad. När man gjort detta får man köpa böcker för upp till 80% billigare än hos konkurrenterna. Så himla bra!!

Igår ordnade jag ytterligare en beställning som blir min sista denna gång.

Som sagt 99kr i medlemsavgift…ingenting med dessa priser!. Varför inte gå ihop några stycken – låt en person bli medlem. Gör en eller ett par stora beställningar och dela på medlemsavgiften – pausa sedan och gör samma procedur till hösten!

Gör så här:

 1. Teckna ett  Plusmedlemskap  på Plusbok.se. Ni får en vecka gratis medlemskap HÄR. Under den veckan kan ni beställa två böcker till deras billiga medlemspris.
 2. Beställ 2 böcker
 3. Just nu fri frakt! 
 4.  Ni kan säga upp ert medlemskap tidigast 48 timmar efter att du har registrerat medlemskapet. Vill ni bara använda er av gratisveckan lägg ni in ett larm i mobilen! Ni kan säga upp ert medlemskap fram till 8 timmar innan den aktuella perioden förlängs. Då avslutas medlemskapet direkt efter gratisveckan – annars förlängs medlemskapet med en ny period.
 5. Vill ni handla mer än  bara 2 böcker som ingår i gratisveckan – betala 99kr i medlemsavgift och passa på att göra några stora beställningar under denna månad. Gå gärna ihop med vänner och bekanta.

Ekompassens julklappstips 2018

Glöm inte föra in alla inköp i julbudgeten som ni laddar ner HÄR

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

  Leave a Reply

  tre × ett =

  %d bloggare gillar detta: